Prezentacija o dobijanju ekološkog sertifikata za izdavaoce privatnog smještaja i hotelijere

Prezentacija o dobijanju ekološkog sertifikata za izdavaoce privatnog smještaja i hotelijere

1368
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_objekti_gradska_kafana_rjU okviru projekta “Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori”, koji sprovode Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, sjutra će biti organizovana prezentacija za izdavaoce privatnog smještaja i hotelijere Herceg Novog, u Gradskoj kafani sa početkom u 9 sati.
Pozivaju se svi zainteresovani izdavaoci smještajnih kapaciteta, uključujući male izdavaoce privatnog smještaja i vlasnike motela, hostela i hotela, da učestvuju na prezentaciji koncepta ekološke sertifikacije.
Cilj prezentacije je informisanje o mogućnostima dobijanja ekološkog sertifikata, koji se dodjeljuje na dobrovoljnoj bazi turističkim ustanovama koje promovišu održivi razvoj u turizmu i aktivno učestvuju u očuvanju životne sredine i promociji ekoloških principa.
Više informacija o predstojećem događaju na broj telefona 067 221 670.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code