Prezentovan sistem za lakši uvid u plansku dokumentaciju

Prezentovan sistem za lakši uvid u plansku dokumentaciju

814
0
Podijeli

prezentacija-sistem-gdi-2009Firma „GDi GISDATA“ prezentovala je danas u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi rješenje geografskog informacionog sistema za lokalne uprave, koji korisnicima omogućava mnogo lakši uvid u plansku dokumentaciju.

Prezentaciju su zainteresovanima održali Ninoslav Mitrić i Vojkan Gojković, i to na teme Esri ArcGIS platforme i GDI rješenja za lokalne samouprave iz oblasti upravljanja prostorom, infrastrukturom, planiranjem i izgradnjom, a na inicijativu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, saopšteno je iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Prezentacija je bila isključivo informativnog karaktera, a cilj prezentacije je sagledavanje mogućnosti koje bi u budućem periodu trebalo da omoguće bolju efikasnost obrade podataka, kroz sinergiju svih subjekata koji imaju kontakt sa prostorno planskom dokumentacijom – sekretarijata, gradskih preduzeća i agencija.

GDi GISDATA Grupa predstavlja lidera u oblasti implementacije GIS rešenja na prostoru jugoistočne i centralne Evrope sa firmama članicama u Beogradu, Podgoricu, Zagrebu, Ljubljani, Budimpešti, Skoplju, Sarajevu, Tirani i predstavničkim kancelarijama u Amsterdamu, Beču, Milanu i Minhenu. U okviru Grupe, zaposleno je oko 200 visokokvalifikovanih IT profesionalaca, ali i drugih struka, koji učestvuju u implementaciji nekih od najvećih i najvažnijih IT projekata u regionu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code