Prijavite se na Trku zdravlja 22. aprila

Prijavite se na Trku zdravlja 22. aprila

2
Podijeli

Trka zdravlja u organizaciji TK X Herceg Novi održaće se u nedjelju, 22. aprila, a start je zakazan za 10 časova ispod Titove vile u Igalu. Trka je štafetnog karaktera. Nadmetaće se ekipe sastavljene od 4 člana. Svaka ekipa mora imati po 2 takmičarke  i 2 takmičara.

Svaki član/ca ekipe trči 1km  do Omladinskog parka i nazad, ukupno 2km .

Picerija i restoran

Profil staze nalazi se na linku.

Po riječima Luke Čupića iz TK X Herceg Novi, prijave ekipa obavljaju se na Facebook stranici Triatlon kluba, kao i na linku.

– Trenutno je prijavljeno 5 ekipa, ali nadamo se da će taj broj biti bar duplo veći i da će Novljani i zainteresovani iz susjendih gradova pokazati sportski duh i promovisati svojim primjerom koliko su rekreacija i sport važni za zdravlje svakog čovjeka. Istog dana organizujemo i Dječiji duatlon, tako da roditelji koji će dovesti svoju djecu, prije toga mogu učiniti nešto dobro i korisno za sebe i istrčati štafetnu trku 4 puta po 2 km duž Šetališta – kazao je Čupić.

Startnina trke iznosi 15 eura po ekipi. Cjelokupni iznos startnine uplaćuje se na žiro račun TK Herceg Novi, najkasnije do petka, 20. aprila u 13 časova.

Takamčarima će biti osigurana okrepa, a obezbijeđene su i medalje za 3 prvoplasirane ekipe.

Podaci za uplatu startnine: Primalac: Triatlon klub Herceg Novi, Njegoševa 198, Herceg Novi. Žiro racun br: CKB 510-76895-21. Opis plaćanja: startnina za trku Zdravlja, naziv ekipe.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code