Prijem za diplomatski kor, goste “Praznika mimoze”

Prijem za diplomatski kor, goste “Praznika mimoze”

2288
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

prijem diplomate 1V.d. predsjednik opštine Dragan Janković organizovao je svečani prijem za predstavnike ambasada, konzulata i gradova pobratima Herceg Novog i zahvalio im se što su došli u naš grad:
– Ovo je manifestacija koja traje i po kojoj se Herceg Novi prepoznaje. Ovo je prilika da se družimo, ali i da obnovimo komunikaciju i kontakte, da dođemo do nekih novih ideja u saradnji koja dugo traje između Opštine Herceg Novi i svih čiji su predtavnici ovdje.
Prijemu su prisustvovali predstavnici ambasada Albanije, Makedonije i Bugarske, kao i predstavnici generalnog konzulata Srbije i gradova Kranj, Vrbas, Beočin, Sopot, Loznica, Žabljak, Mojkovac, Foča.
prijem diplomate 2Visoke zvanice ispred opštine Herceg Novi pozdravili su predsjednik Skupštine Andrija Radman, glavni administrator Dobrila Šakotić, sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Vladimir Dželetović, savjetnik predsjednika Novica Gecaj i načelnik opšte uprave, Siniša Ćurčija.
Visoki gosti bili su i na Škveranskoj fešti, a večeras će biti na maskenbalu u hotelu Palmon bay u Igalu.

prijem diplomate 3

6 Komentari

  1. Slike govore vise od rijeci!!! Ipak ,dodacu komentar: kakvi su domacini(u kuci u kojoj se ne zna ko pije ko placa), dobro je da je i ovoliko ljudi doslo.
    0    0
  2. Veoma impresivno. Nekad su na festu u Baosice dolazili ambasadori Rusije, Amerike , Kine, Madjarske, Ukraine, Srbije I mnogi drugi iz regiona. Sad je spala knjiga na tri slova.
    0    0

Ostavite komentar

*

code