Sastanak potpredsjednika Konjevića sa Novljanima 4. novembra

Sastanak potpredsjednika Konjevića sa Novljanima 4. novembra

6
Podijeli

Iz Opštine Herceg Novi obavještavaju sve građane Herceg Novog da će subotnji sastanak potpredsjednika Opštine Miloša Konjevića sa građanima biti umjesto ove održan sledeće subote, 04. novembra, imajući u vidu da je ova subota 28. oktobar – Dan oslobođenja i Dan opštine Herceg Novi.

– Zahvaljujemo se na razumijevanju i pozivamo sve zainteresovane građane da nastavimo sa dosadašnjom dobrom praksom i u direktnom kontaktu, zajednički nastojimo rješavati sva pitanja od interesa za naš grad – navodi se u saopštenju Pr službe Opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

6 Komentari

  • Kako i gdje da se prijavim. Nisam clan Novske liste, licno ga ne poznajem a i nisam clan ni jedne navijacke grupe. Ja sam spremna odmah neka on sprema odgovor.

   9
   7
 1. Moze li neko ko ide kod Mice da ga pita koju je skolu zavrsio? Hocu i ja da buden potpredsjednica pa me zanima kojim putem se to ostvaruje. Molim da mi se odgovori ovde. Unaprijed zahvalana

  18
  7
 2. A ja baš mislio da dođem i pitam Miću da me zaposli u turističku pošto su svi moji iz ekipe počeli tamo da rade, pa bi i meni dobro došlo tih pesto eura. Mića kralju!

  17
  7

Ostavite komentar

*

code