Prijem za predstavnike bokserskog saveza Crne Gore

Prijem za predstavnike bokserskog saveza Crne Gore

935
2
Podijeli

bokserski savez kotor 200116 2Predsjednik Opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević sa saradnicima – glavnim administratorom Petrom Abramovićem, sekretarkom Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tijanom Čađenović, primio je predstavnike Bokserskog saveza Crne Gore.
Delegaciju Bokserskog saveza predvodio je selektor bokserske reprezentacije Crne Gore Dragan Đuričković, zajedno sa mladim bokserskim reprezentativcima Milovanom Sekulovićem, Stefanom Savkovićem, Mirkom Grujičićem i dvostrukim olimpijcem Boškom Draškovićem.
Stjepčević je izrazio veliko zadovoljstvo što je u prilici da primi i ugosti predstavnike državne reprezentacije, pogotovo iz sporta koji je odavno okarakterisan kao plemenita vještina, sporta sa velikom tradicijom u našoj zemlji koji je u svojoj bogatoj istoriji iznjedrio mnoge šampione, osvajače medalja na najvećim svjetskim takmičenjima – Olimpijskim igrama, svjetskim i evropskim prvenstvima.
bokserski savez kotor 200116 1Ističući zadovoljstvo zbog saznanja da naša bokserska reprezentacija u Kotoru ima sve potrebne uslove za rad – kvalitetan smjestaj, teretanu i halu na raspolaganju, predsjednik je naglasio da je Kotor – iako nije bogata opština – spreman da izađe u susret i pruži pomoć u okviru svojih mogućnosti našoj bokserskoj reprezentaciji.
Nakon kratkog prisjećanja na slavne dane naše bokserske prošlosti, u ime delegacije BSCG, selektor Dragan Đuričković je zahvalio na srdačnom prijemu, istakao zadovoljstvo boravkom i uslovima u Kotoru i naglasio značaj sporta za pravilan psihofizički razvoj mladih.

2 Komentari

 1. Gogo-idi malo da pogledaš te sportiste pa tek onda daj svoje mišljenje da li su oni nasilni!
  To što gledaš TV i ne dižeš se iz fotelje ne daje ti pravo da ovako ružno komentarišeš.
  0  0
 2. BOKS I KOTOR-MEDITERAN-MORE-PLIVANJE-JEDRENJE,E VALA NE IDE, TAJ NASILNICKI SPORT TREBA PREBACITI IPAK NEGDJE DRUGO,OVO JE GRAD TOLERANTNIH,MIRNIH LJUDI!
  0  0

Ostavite komentar

*

code