Prijevor dobio uređeno autobusko stajalište

Prijevor dobio uređeno autobusko stajalište

10
Podijeli

Zaselak Prijevor, na zapadnom dijelu hercegnovske opštine, dobio je prvo autobusko stajalište na mjestu gdje je do sada bilo improvizovano mjesto sa kojeg je lokalni autoprevoznik odvozio mještane.

Kućica je postavljena na zahtjev mještana, odnosno MZ Prijevor. Riječ je o već korišćenom objektu iz Bijele. Zbog oštećenja je bio demontiran i lagerovan na parkingu koje je Komunalno stambeno koristilo na lokaciji buduće Autobuske stanice na Šištetu.

Picerija i restoran

Kako bi se izašlo u susret mještanima Prijevora, najviše zbog djece i „školskog“ autobusa, po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i zaštitu životne sredine, oštećenja na “kućici”  otklonjena i sada je ponovo u funkciji.

To je, inače,  treća „kućica“ koju je Komunalno stambeno instaliralo posljednja dva mjeseca. Prvo je postavljeno kod trgovinskih lanaca na kraju Igala, a drugo prije petnaestak dana u Sutorini.

10 Komentari

 1. Naravno, pohvalo je da se rade konkretne stvari na infrastrukturi grada. Smeta samo to što se opet propušta prilika da se neke stvari standardizuju.. da budu prepoznatljive… identičnih dimenzija, boja, materijala… na svim lokacijama.

  5
  2
 2. Lijepo sto su omogućili mještanima Prijevora makar i ovakvu zaštitu jer npr. kod Doma zdravlja nema ni ovakav za đake, penzionere i bolesne dok po kiši, suncu, nevremenu čekaju lokalni autobus.

  13
  1
  • Slažem se.Moji roditelji su rođeni u Prijevoru i lijepo je što je selo dobilo stajalište.Pa zar isto tako nije moguće da MZ Topla podnese zahtjev i stajalište bude postavljeno iznad škole Dašo Pavičić?Tu je zaista potrebno.U čemu je problem, šta se čeka?

   8
   1
  • Da hoce da postave i dva kamena i preko komad daske samo da stari i bolesni mogu da sjednu dok cekaju autobus,ja bi bila presrecna.Za djecu inekako , mladi su pa mogu da stoje ali oni stari i nemocni i bolesni i siromasni cekaju naslonjeni na one gvozdjurije od gradilista srce da zaboli svaki put kad ih ugledam.Autobusko stajaliste-plato natkriven i sa klupom za sjedanje i plan voznje je minimum minimuma u 21 vijeku.

   8
   1
 3. Ovo je stajaliste a ne ono u Sutorini pod koje 4 djaka samo mogu stat i jos prokisnjava. I ono je polovno bilo sto se vidi.
  Pozdravljamo Jasminu Konjevic koja je ovo lose stajaliste u Sutorini dala da se postavi.

  8
  1

Ostavite komentar

*

code