Primorje u finalu prvenstva Crne Gore za kadetkinje

Primorje u finalu prvenstva Crne Gore za kadetkinje

1969
1
Podijeli

zkk primorje 120616U polufinalu prvenstva Crne Gore za kadetkinje večeras je žkk”Primorje” u Podgorici slavilo protiv ekipe Castel Nuovo rezultatom 51:42 (17:6;8:10;18:11;8:15). U polufinalnoj utakmici raspoložene su bile Radović N. 20, Lučić K. 10, Milošević M. 9, Đurišić J. 6, Lučić Z. 6, a ne manji doprinos pobjedi dale su i Lučić M., Žerajić A., Lučić J., Šarić J., Kovačević A., Rakočević K.i Savković J. Plasman u još jedno finale protiv ekipe žkk “Budućnost Bemax” sjutra u 12 h u dvorani T-mobile u Podgorici je veliki uspjeh kadetkinja Primorja. Budućnost je u prvoj polufinalnoj utakmici ubjedljivo savladalo Roling iz Nikšića rezultatom 73:51. Sjutra ih na parketu čekaju spremne i samouvjerene Primorke, koje su izgleda na finala već navikle.

Ko će u podnevnom finalu biti bolje raspoložena,  uigrana i odlučnija ekipa, znaće se od 14h kada sudije daju znak da je ovogodišnje prvenstvo za kadetkinje i zvanično završeno.Oostaje samo da na ceremoniji dodjele vidimo čije medalje će biti sjajnije i u čije će ruke pehar namijenjen prvaku za ovu godinu.

Picerija i restoran

Igračice Primorja poručuju pred nedjeljno finale: ” Predano smo radile i trenirale, bile najbolje u prvenstvu,  bez ijedne izgubljene utakmice i jedno je sigurno da ćemo se potruditi i odigrati što najbolje možemo.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code