Primorke među 4 najbolje juniorske ekipe Crne Gore

Primorke među 4 najbolje juniorske ekipe Crne Gore

5
Podijeli

Juniorke ŽKK Primorja savladale su još jednu prepreku na putu ka Final 4 turnuru. U Sportskom cenutru Igalo pobijeđena je  ekipa Rudara iz Pljevalja rezultatom 71:44, po četvrtinama 21:10, 15:10, 20:12, 15:12. Time su se Primorke plasirale na završni turnir.

Novljanke su ponovo prikazale organizovanu i skladnu igru, koju su krasili dobri košarkaški potezi, a ostvaren je i cilj zacrtan na početku sezone: vrh tabele i završni turnir.

Picerija i restoran

Najbolja košarkašica utakmice bila je pionirka Jovana Savković sa 23 postignuta poena, Anđela Krivokapić upisala je  17, Nataša Radović 13, Maša Delić 6, Martina Milošević 5, Jovana Kojčinović 4, Ivana Ječmenić 3, a pobjedi su doprinijele i Jovana Grubač, Katarina Rakočević, Jovana Svrkota i Nikolina Bubanja.

Finalni turnir juniorki održaće se 5. i 6. maja, a domaćin turnira biće naknadno određen.

5 Komentari

  1. A zašto se Kk” As” kada je tako dobar ne takmiči i u seniorskoj kategoriji kao što to čini ŽKK” Primorje ” i to sve sa djecom iz grada.

    • Zaboravili ste KK “As” koji i u ovom trenutku ima nekoliko reprezentativaca, kadeti se takmiče u Super Ligi i redovni su učesnici Final 4 u nekoliko kategorija (pioniri, mlađi pioniri, kadeti).

Ostavite komentar

*

code