Primorke savladale Nikšićanke 72:63

Primorke savladale Nikšićanke 72:63

946
1
Podijeli

zkk-primorje-241016Seniorke ŽKK “Primorje” su u Nikšiću, u okviru drugog kola Prve A ženske crnogorske košarkaške lige savladale ekipu “Nikšića”  rezultatom 72:63 (11:15; 23:14; 18:16; 20:18)

Iako su Primorke pošle na put oslabljene, bez tri povrijeđene igračice iz prve petorke, uspjele su savladati Nikšićanke i tako ostati bez poraza u prvoj ligi.

Picerija i restoran

Primorke nisu dobro otvorile meč, ali, želja za pobjedom je bila jača, konsolidovale su se, napravile razliku i održavale je do kraja utakmice. Ključnu ulogu na utakmici su imale Nataša Radović, koja je postigla 20 poena i Klaudija Baćović, koja je postigla 16 i briljirala pod košem. Pratila ih je povrijeđena Jovana Đurišić sa 10, koja je i pored povrede koljena uspjela da utakmicu privede kraju.

Doprinos pobjedi dale su i kapiten Anđela Varezic sa 9 postignutih poena, Aleksandra Lučić sa 7, Anja Pešić 6, Martina Milošević 4, te Jovana Grubač, Zorana Lučić, Katarina Lučić, Anđela Krivokapić i Milica Lučić.

Zorana i Katarina Lučić, kao i Anđela Krivokapić su povrijeđene iz prethodnih utakmica, te stoga nisu ulazile u igru.

U sljedećem kolu seniorke ŽKK “Primorje”  dočekuju na svom terenu sugrađanke, ŽKK “Novi”. Precizan datum utakmice još nije određen.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code