„Primorke“ se pridružile najboljima

„Primorke“ se pridružile najboljima

655
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

zkk primorje 080216Prva A ženska košarkaška seniorska liga je dobila i četvrtog finalistu, ekipu Žkk “Primorje ” iz Herceg Novog, koja je na gostujućem terenu u Bijelom Polju savladala domaće Jedinstvo rezultatom 54:50 (9:19;11:8;12:9;22:14).
Tako su se mlade „Primorke“ pridružile najboljima. Iako najmlađe u seniorskoj ligi, po godinama kadetkinje, igraće na finalnom turniru Kupa Crne Gore.
Domaće košarkašice su bolje otvorile utakmicu i prvi period riješile u svoju korist, tako da su Bjelopoljke u posljednjih deset minuta igre ušle sa prednošću od 4 poena. Ipak, Primorke su boljom i kvalitetnijom igrom u posljednjoj dionici, u kojoj su postigle 22 poena, uspjele da slave i da se vrate u svoj grad sa još jednom pobjedom. Najzaslužnija za pobjedu „Primorja“ bila je Nataša Radović sa 24 poena i 17 skokova, dvocifrena je bila i Varezić sa 10 poena i 8 skokova. Za Žkk “Primorje” igrale su: Pešić A.4, Žerajić A., Đurišić J. 8, Lučić Z., Varezić A.10, Milošević M.5, Grubač J., Baćović K.3, Radović N. 24, Lučić K., Lučić A.
Plasman na finalni turnir koji je na programu 7. i 8. marta izborili su Budućnost Bemax, Nikšić 1995, Lovćen i Primorje.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code