Primorke zablistale na sjeveru

Primorke zablistale na sjeveru

727
5
Podijeli

Seniorke ŽKK Primorje su prije dva dana bile na sjeveru Crne Gore u goste ekipi Jedinstva iz Bijelog Polja sa sportskim respektom prema rivalkama. Na terenu su djevojke iz Novog brzo pokazale da su samo zbog svoje skromnosti i liderske pozicije u takmičenju izjavljivale da će u Bijelom Polju biti ravnopravno, možda neizvjesno.

zkk primorje seniorRezultat 52:67 (11:13;12:18;19:19;10:17) u korist gošći i igra na terenu uvjerila je sve u sasvim drugačiji odnos snaga.

Picerija i restoran

Kapitenica  Primorja, Anđela Varezić je odigrala utakmicu sezone šutirajući 4:4 trojke i sa 22 poena,  srušila je sredinom utakmice i posljednju nadu da će poeni ostati u Bijelom Polju.

Seniorke  Primorja su nastavile dobru igru u prvenstvu,  a činjenica da je najstarija seniorka  98. godište je još jedan dokaz da se u sljedećim sezonama mora ozbiljno poštovati i računati na ekipu ispod Orjena.

Pored Varezicke zablistale su i Baćović 12, Milošević 8, Lučić A.6. Radović je sa 19 poena  potvrdila da je najbolja mlada igračica Crne Gore,  jer je u proteklih 5 kola davala u prosjeku 25 poena. U pobjedi nad Jedinstvom  doprinos su, što poenima,  što timskom igrom dale i Đurišić J., Lučić Z., Lučić K.,  Žerajić A., Grubač J.,  Lučić M. i Lučić J.

Opet je, po riječima trenera Dragana Prge,  prevagnula savršena odbrana Primorki:

-Povremeno nijesu znali ni kakvu odbranu igramo. To je pored stalna dva flastera na Radović otvorilo prostor za ostale igračice,  nakon čega su se početkom četvrte četvrtine Bjelopoljke predale i utakmica je privedena kraju sa 15 poena razlike – kazao je Prga.

5 Komentari

 1. Svaka cast ovoj ekipi i njenom rukovodstvu. Redak slucaj da se sa malo sredstava postizu tako veliki rezultati. Dajte podrsku, u sredstvima ili navijanju, ovoj mladosti da jos vise uspeva i da ostane u svom gradu i da ostvari jos vece rezultate i van granica zemlje. Sretno!
  0  0
 2. Bravo cure, niko nema ovakav uspjeh, prvakinje u juniorkama, kadetkinjama i pionirkama, što se lako može provjeriti u Košarkaškom Savezu, ljubomorni neka vam zavide, ništa vam ne mogu. Što više pišu protiv vas, vi sve bolje igrate. Još jednom čestitke za uspjeh!
  0  0
 3. Bravo za mladi tim a tako uspješan u 6 kola 3 pobjede i 3 poraza obezbijeđen plej of sa koje pozicije 3 ili 4 vidjeće se još jer je ostalo 4 kola do kraja od čega su tri pred domačom publikom …
  Sada je jasno da su uz Pvk Jadran najuspješniji sportski kolektiv u svim kategorijama u opštini Herceg novi .
  0  0

Ostavite komentar

*

code