Pripadnik Odjeljenja granične bezbjednosti iz Herceg Novog sankcionisan zbog preticanja preko pune...

Pripadnik Odjeljenja granične bezbjednosti iz Herceg Novog sankcionisan zbog preticanja preko pune linije

5955
4
Podijeli

Iz Uprave policije je potvrđeno da je juče  preko pune linije na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac, preticao V.S. iz Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, zbog čega je i sankcionisan.

saobracajna policija
Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju službenici Odeljenja bezbjednosti Mojkovac su kolegi V.S. uručili prekršajni nalog za plaćanje kazne zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

Picerija i restoran

–  Takođe, njegov neposredni rukovodilac će sagledati zakonsku mogućnost pokretanja disciplinskog postupka protiv njega, dodaje se u saopštenju.

Prvi snimak ovog policajca u prekršaju  objavljen je na portalu Vijesti, a drugi, lica  koje na semaforima, dok je upaljeno crveno svjetlo, iz trake za suprotan smjer skreće udesno, je na zaduženju u Odsjeku za obezbjeđenje objekata i diplomatsko – konzularnih predstavništava u Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata, je objavljen na portalu CDM.

–  Budući da je ovo vozilo koristilo i sada koristi više lica u ovom Odsjeku, te da je snimak nastao prije više mjeseci, preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju identiteta policijskog službenika koji je počinio ovaj prekršaj. Prema njemu će, ukoliko bude identifikovan, biti preduzete zakonske mjere i radnje shodno zakonskim mogućnostima, budući da je već istekao rok od 60 dana za podnošenje prekršajne prijave shodno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja, kaže se u saopštenju.

Iz Uprave policije oštro osuđuju neodgovorno ponašanje kolega koji treba da budu primjer poštovanja saobraćajnih propisa, umjesto što ih krše. Svako kršenje zakona policijskih službenika biće, kako navode, u najkraćem roku sankcionisano.

4 Komentari

  1. Nije puna linija BOG pa da se o njoj toliko laprda. Ako neko i povrijedi punu liniju nj to ne boli samo pod uslovom da nema poslijedica po druge ucesnike u saobračaju. Ograničenja brzine kretanja vozila su mala stvara se gužva na putu a recimo Milu se žuri pa njegovi razbijači tjeraju druge vozače u kanal i nikom nista kao njemu je dozvoljeno. Jebeš takav zakon.
    0    0

Ostavite komentar

*

code