Pripreme mladih Jadranaša u Splitu

Pripreme mladih Jadranaša u Splitu

5
Podijeli

Generacija igrača Jadrana Carine, rođenih 2005. godine i mlađi, proteklog vikenda boravili su na pripremama u Splitu kod imenjaka Jadran Split. Pripreme su organizovane po principu razmjene, odnosno boravka u kućama. Jadranaši su u Splitu obavili pet treninga, odnosno pet sparing utakmica sa vršnjacima iz Splitskog Jadrana, te jednu sa ekipom POŠK-a.

U ekipi Jadrana Carine bilo je 20 igrača i to: Rade Đukići, Dejan Miljanović, Andrej Voučko, Stefan Vico, Radivoj Radanović, Stefan Radović, Petar Milojević, Krsto Simović, Marko Gajić, Dušan Vuković, Danilo Stupar, Dimitrije Bukejlović, Dragan Pakaški, Šćepan Kontić, Andrija Šekularac, Sava Huter, Danilo Popadić, Slobodan Vučurović, Tadija Matijašević i Meldin Hadžić. Trener Filip Andrić.

Picerija i restoran

Jadran Split je jedan od najstarijih vaterpolo klubova u Hrvatskoj, sličnih je godina našem Jadranu. Osnovan je 1920. godine i nosilac je vaterpola u Splitu.

– U vrijeme bivše Jugoslavije dva Jadrana su imala izuzetnu saradnju. Ovakve pripreme organizovane po principu razmjene po kućama, pored sportskog karaktera, imaju i širu svrhu upoznavanja i stvaranja novih prijateljstava mladih vaterpolista iz dva kluba i dva grada. Splićani su bili odlični domaćini, te se njihova uzvratna posjeta očekuje kroz mjesec – navode iz PVK Jadran Carine.

5 Komentari

  1. Ako je Jadran Split iz Splita, odakle je Jadran Carine? Čujao sam da je Carine selo izviše Nikšića, ali narod svašta priča, ne vjerujem ih ja ništa…

    5
    1

Ostavite komentar

*

code