PRIPREMLJENA BOGATA PREZENTACIJA TURISTIČKE PONUDE CRNE GORE U BEOGRADU NA “IFT...

PRIPREMLJENA BOGATA PREZENTACIJA TURISTIČKE PONUDE CRNE GORE U BEOGRADU NA “IFT 2014”

0
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, predstaviće u Beogradu turističku ponudu Crne Gore, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom, od 27. februara do 2. marta na 36. Međunarodnom sajmu turizma “IFT” .

Hotelijeri će ponuditi zanimljive destinacije za odmor, zabavu, rekreaciju i avanturu, aranžmane za ovu sezonu. Između ostalog, biće organizovane prezentacije muzičkih festivala Exit, Spring break, Southern & Soul, kao i planiranih kulturnih i zabavnih dešavanja, uz zanimljiv zabavni program i nagradne igre za posjetioce štanda.
Tokom trajanja sajma, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović imaće brojne sastanke sa ministrima i privrednicima iz Srbije, na kojima će biti razmatrani modeli buduće saradnje.
Drugog dana sajma, u petak 28. februara, planirano je potpisivanje Memoranduma o saradnji u oblasti turizma između Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore i Ministarstva privrede Republike Srbije.
Ova najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi okupiće preko 1.000 izlagača iz rekordnog broja zemalja.
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma u Beogradu je Indonezija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code