U policijskoj akciji uhapšeno više lica u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu

U policijskoj akciji uhapšeno više lica u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu

10574
10
Podijeli

Službenici Sektora kriminalističke policije i Posebne policije obavili su jutros pretres sumnjivih lica zbog sumnje da su učestvovali u više pucnjava, saznaje Radio Jadran.

Rano jutros akciju smo uočili na području Savine i kako saznajemo privedeno je više lica, ne samo iz Herceg Novog nego i iz Kotora i Tivta.

Picerija i restoran

Akcija je sprovedena u sklopu pojačanih aktivnosti prema bezbjednosno interesantnim licima, a svi osumnjičeni su poznati po raznim krivičnim djelima.

Ovom akcijom obuhvaćeni su i gradovi Podgorica, Cetinje, Nikšić Bar i Kotor.

10 Komentari

  1. A dje bile te pucnjave po Novom? A sta su zapljenili bese od njih? A nema ni inicijala znaci pustili ih jos na ulici, nijesu ih vozili ni do stanice.
    18    2
  2. Hapsi sve a komsijama savjetujem da prijave sve sumljive radnje i da se ta grupa klosara ukloni sa ulice i da ne truju djecu heroinom i kokainom…svi gradjani treba da se ukljuce da ne bude kasno kada vam to zlo dodje na vrata i da ne naidjete sa djetetom na bonbu koja ceka kamatasa-dilera a doceka je neduzni gradjanin sa djetetom … Hapsite a tuzioci neka pocnu da rade svoj posao ne pustaj povratnike kuci vise…
    49    4

Ostavite komentar

*

code