Privrednici iz Norveške na konferenciji u Igalu

Privrednici iz Norveške na konferenciji u Igalu

934
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U hotelu Palmon bay u Igalu počela je trodnevnu konferencija Privredne komore Levangera, u čijem radu učestvuje 56 privrednika iz tog norveškog grada, pobratima Herceg Novog.

konferencija-privredne-komore-levangera-2110Skup je otvorila predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović, koja je podsjetila na 50-godišnje pobratimstvo Levangera i Herceg Novi. Dobri odnosi se nisu nikada prekidali, a posebno zadovoljstvo predstavlja to što  je gost Herceg Novog ovih dana i potpredsjednik grada Levangera Alf Magnar Reberg, istakla je Aćimović:

Picerija i restoran

– Dobro je što imamo česte kontakte i stalno širimo polje komunikacije u razmjeni iskustava i konkretnih pitanja. Počeli smo od istorijskih činjenica, pa zdravstvenog turizma, obrazovanja, kulture i nastavili sa saradnjom u oblasti komunalnih djelatnosti i civilnog sektora – kazala je Aćimović.

Ona je dodala i da posebno raduju posjete mladih iz srednjoškolskih centara, jer to obećava budućnost i dugoročnost  razvijanja zajedničkih ideja, planiranja novih projekata i oblika ekonomske, privredne i razmjene dobrih praksi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code