Privrednici neće, pa Opština pomaže obnovu igrališta

Privrednici neće, pa Opština pomaže obnovu igrališta

1694
2
Podijeli

igraliste bijela 1Zbog slabog odziva privrednika akciji obnove igrališta, koju sprovodi Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, predsjednica Opštine Herceg Novi Nataša Aćimović, donijela je odluku da Opština finansira obnovu kompletnog dječijeg igrališta u Bijeloj, kod Doma kulture.

Ovo igralište je, kako su iz Agencije više puta navodili, bilo visoko na listi prioriteta, jer je u veoma lošem stanju i praktično je postalo neupotrebljivo za djecu, zbog velikih oštećenja svih elemenata.

Picerija i restoran

– Pozvali smo sve privrednike, ali je bio slab odziv i pored angažovanja Mjesne zajednice Bijela. Kada sam izložio problem predsjednici Nataši Aćimović, ona je odmah reagovala i donijela odluku da Opština finansira obnovu kompletnog igrališta uz obrazloženje da mališani našeg grada ne treba da osjete probleme koji su se javili u finansiranju i koji su odlagali obnovu ovog dječijeg igrališta – kazao je direktor Agencije Nikša Grgurević. Radovi na igralištu biće završeni u roku od 15 dana.

igraliste bijela 2Akciju prikupljanja novčanih sredstava za uređenje prostora za igru najmlađih, Agencija je počela sredinom septembra prošle godine i od tada su obnovljena četiri igrališta. Akcija će trajati dok sva igrališta ne budu obnovljena, a poslije toga planirana je obnova sportskih terena.

Iz Agencije pozivaju sve koji su u mogućnosti da podrže akciju i uplate finansijska sredstva na račun koji je otvoren kod Komercijalne banke AD Budva, „Obnovimo dječija igrališta“, 525-0000000005946-54.

2 Komentari

  1. Privrednici plaćaju Opštini sve što moraju,a i više često ,rade za sebe i načudo su sa troškovima ,ne ostaje im kao u društvenome viška para,ni radnika,izašli su iz socijalizma,moraju da znaju propise,pa znaju i ko je dužan što da obnovi,a ko da sačuva,đe društvene pare idu godinama…..ko plaća inspekcije i razne savjetnike….

Ostavite komentar

*

code