Privremena prodaja cvijeća kod pijace, slijedi osnivanje Trga od cvijeća

Privremena prodaja cvijeća kod pijace, slijedi osnivanje Trga od cvijeća

2986
8
Podijeli

cvijeceProdavci cvijeća koje je u sobotu sa ulaza u gradsku pijacu u Novom otjerala komunalna policija treba da u najskorijem roku podnesu zahtjev za prodaju. Nakon toga  će im nadležni Sekretarijat za komunalne djelatnosti i ekologiju izdati privremeno odobrenje za rad, dogovoreno je na sastanku sa predsjednicom Opštine, Natašom Aćimović.

Podsjećamo, nakon što su utvrdili da prodavci cvijeća ne posjeduju odobrenje za rad, službenici komunalne policije su 20. avgusta uklonili tezge koje su se nalazile na prolazu između gradske pijace i Trga Nikole Đurkovića.

Picerija i restoran

Iz kabineta predsjednice saopšteno je da će Opština Herceg Novi u narednom periodu raditi na iznalaženju trajne lokacije u gradu za prodaju cvijeća. Ideja je da svi zainteresovani cvjećari koji dobiju odobrenje za rad imaju mogućnost da na jednoj lokaciji posluju na legalan način, ne ometajući pješačku komunikaciju u centru grada – a to mjesto bilo bi prepoznato kao Trg od cvijeća.

8 Komentari

 1. Pravite se da zavodite red,a nikakva dozvola ne treba da se istakne tuđi barjak na kuću i da se vije magistralom za svadbe,a to mi liči na demonstriranje moći i prkos državi.Nema reda i ne smijete ga ni praviti osim sa đecom i ženama se silit.
  0  0
 2. Trg od kamate i dileraja u cijoj reziji rade bivsi pilicajci.saradnici mnogi drugi znani i neznani…dobeo je da su dobri sponzori za pojedine partije…treba narod na ulice da rastjera bagru a ove prodavce cvijeca treba cuvati netruju oni nasu omladinu niti finasiraju partije…
  0  0
 3. Smetaju vam prodavci cvjeća a ne ona kola koja su parkirana na samom prolazu od pjace do trga.
  Prvo rijesite kola pa onda vidite da li ti prodavci smetaju.
  0  0

Ostavite komentar

*

code