Priznanja za četvoro mladih karatista iz Bijele

Priznanja za četvoro mladih karatista iz Bijele

1105
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi, Darko Klasić, uručio je danas priznanja mladim sportistima karate kluba Bijela, koji su prošle godine ostvarili značajne rezultate, te na najbolji način promovisali svoj grad.

Priznanja za ostvarene rezultate na karate kupu u Umagu i Svjetskom karate prvenstvu u Istanbulu dobili su Jovana Damjanović (Istanbul, zlatna medalja, do 34kg), Nemanja Mikulić (Umag, srebrna medalja, do 50kg), Marko Brnada (Istanbul, bronzana medalja, do 35kg) i Bojan Vulović (Istanbul, zlatna medalja, do 42kg).

Picerija i restoran

Klasić je naglasio da će Opština Herceg Novu uvijek stajati iza mladih nada, pogotovo u borilačkim sportovima, a koji su se prošle godine pokazali kao najperspektivniji, najzslužniji i najbolji nosioci imena Herceg Novog i Bijele u svijetu, saopšteno je iz Službe za imformisanje Opštine.

On je mladim sportistima poželio da nastave sa predanim radom kako bi sebe i svoj grad predstavljali na najbolji način.

Trener u karate klubu Bijela i selektor dječije reprezentacije Crne Gore u borbama Slađan Mikulić zahvalio je Opštini Herceg Novi na uručenim priznanjima za mlade šampione, uz obećanje da vrhunski rezultati neće izostati ni 2018. godine.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code