Priznanja za sportiste Karate saveza Herceg Novi

Priznanja za sportiste Karate saveza Herceg Novi

2407
8
Podijeli

Načelnik Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Vladimir Dželetović primio je danas mlade takmičare i trenere Karate saveza Herceg Novi (karate klub Šotokan i karate klub Bijela), koji su na Balkanskom prvenstvu u Beogradu u prvoj polovini godine osvojili tri bronzane medalje. Na prvenstvu je učestvovalo preko 830 takmičara iz 10 zemalja, a reprezentacija naše zemlje je zauzela 6. mjesto u ukupnom plasmanu.

karatisti-opstina-3011Povodom uspjeha, opštinska priznanja su uručena Bojanu Vuloviću, Petru Damjanoviću, sestrama Anji i Maši Bulajić, kao i treneru Slađanu Mikuliću.

Picerija i restoran

Dželetović je čestitao mladim karatistima, uz želju da i dalje napreduju i jednog dana u Herceg Novi donesu medalju i priznanje sa evropskih i svjetskih takmičenja. Na sastanku se razgovaralo i o mogućnosti da naš grad iduće godine bude domaćin Balkanskog prvenstva, na kojem će učestvovati 13 zemalja regiona.

Mladi sportisti su imali priliku da iskažu svoja iskustva i postignuća. Do sada, Damjanović ima skoro 30 medalja, od kojih je 12 zlatnih, Vulović trenira samo tri godine, a već ima 13 zlatnih, osam srebrnih i 10 bronzanih medalja, sestre Bulajić više i ne broje… I pored već iskazanog talenta, Dželetović i Mikulić su poručili sportistima da je potrebno još treninga i truda jer je to jedini garant potvrde i nastavka uspješnosti.

8 Komentari

  1. Bravo karatisti !
    Ova naša djeca su maksimalno predata sportu i definitivno nam daju naljepši primjer kako to danas mladi ljudi mogu i treba da se ponasaju.
    Sve pohvale i za dugogodišnji trud njihovog trenera, Dejana Boškovica.
    0    0
  2. Ne znam po kojem rezimu se nagradjuju sportisti u herceg novom.Jel treba da mi je otac i majka milioneri a ja i ne moram da budem sportista al napisace nagrade,jadan si grade sa ovakvom upravom
    Ps pozdrav za Djordja Arnauta sveznalca sporta samo sto nikad nije ucestvovo kao sportista na nekoj sportskoj manifestaciji nego kao gledalac.
    0    0
  3. Svaka cast majstori!!!Konacno se neko iz opstine sjetio ove djece koja dje god da odu na takmicenja promovisu nas grad u najboljem svijetlu…
    0    0

Ostavite komentar

*

code