Probijen put do deponije Dugonja: Počeo odvoz smeća

Probijen put do deponije Dugonja: Počeo odvoz smeća

2788
6
Podijeli

Nakon tri dana nevrijeme je popustilo i dozvolilo da mašine-čistači privatnika Mandića i Ivovića probiju sniježne smetove  na putu ka deponiji Dugonja. U Herceg Novom su se tako poslije tri dana počeli praznati kontejneri i smanjivati gomile otpada pored njih.

put-za-dugonju-1– Kamioni “Čistoće” sa lancima  odvoze smeće iz Herceg Novog. Probijen je put do deponije. Kamioni su krenuli iz Meljina. Čisti se put upravo i prema selu Ubl – kaže nam sekretar komunalnih djelatnosti, Ilija Peulić.

Picerija i restoran

smece-kontejnerOn je od jutros sa rukovodiocem Službe zaštite i spasavanja, Aleksandrom Škobaljem i načelnikom Komunalne policije, Zoranom Bijelićem u obilasku rivijere, kao i sniježnog zaleđa.

put-za-dugonju-2Za sada je, kako kaže, sve u redu. Na Dugonji je, takođe, sunčano, ali je temperatura -10 stepeni i duva sjeverac, što daje dvostruko jači subjektivni osjećaj hladnoće.

 

6 Komentari

 1. E sad fino Bonicu plati vozacima koji idu na dugunju duple dnevnice. ti ljudi rade na -20 i na +40 sa kamijonima koji su poluispravni. znamo da im prekovremeni rad nije placen zadnje 2 godine sto mislite da li je to u redu kad oni zivote rizikuju da bi grad bio ociscen .
  0  0
 2. Neki novi toponim – Dugonja? Svejedno, jer je i Dugunja ustvari pogrešno ime, budući da je deponija na Tisovim gredama, a Dugunja je plato koji kilometar bočno, pri spuštanju za Uble.
  0  0
 3. Put se probio ali ima na par mjesta rizično za proći ka Dugunju.Kontejneri su pražnjeni uz magistralu,nisu juče jer nisu im kamijoni puni bili.
  0  0
 4. Potpune dezinformacije,smeće se kupilo svaki dan za praznike,osim juče pošto nisu nisu imali kamijona.A put za Dugunju se tek otvara i pitanje je da li se može proći?
  0  0

Ostavite komentar

*

code