Probudite se s ljetom, u 4.45 h na Forte Mare

Probudite se s ljetom, u 4.45 h na Forte Mare

10
Podijeli

Dan kada počinje ljeto se oduvijek slavi u raznim kulturama širom svijeta, a Novljani će treći put koncertom u svitanje na tvrđavi Forte Mare.

Ljeto počinje ujutru u 6.24 h, a tom trenutku, kojim počinje najduži dan na sjevernoj hemisferi planete, simboličan početak ljetnje turističke sezone i međunarodni Dan muzike, prethodiće koncert Bojane Stamenov. U cik zore, odnosno u 4:45 časova najavljen je program „Buđenje ljeta“ u organizaciji JUK Herceg festa.

Picerija i restoran

– Imaćemo “Buđenje ljeta” ove godine sa Bojanom Stamenov i njenim bendom, koji čine klavijaturista, Aleksandar Banjac, saksofonista, Gabor Bundorf i Branko Koprivica – gitara i bubanj. Naravno, kao i svake godine biće posluženje, koje će činiti tradicionalno roštule i napici. Pozvani su svi građani i gosti Herceg Novog, a mi se nadamo dobrom odzivu kao i do sada – kazala je za Radio Jadran Olga Vukmirović iz Herceg festa.

Pjevačica soula, džeza i R&B muzike Bojana Stamenov, javnosti je poznata po nastupima u show programu “Ja imam talenat”, ali i po nastupu na Pjesmi Evrovizije, na kojoj je 2015. godine predstavljala Srbiju sa numerom “Beauty Never Lies”. Igra i pjeva  i u dječijem pozorištu Boško Buha u Beogradu.

10 Komentari

 1. Sada će ovi novi da ukinu ovaj događaj jer ga je osmislio neko iz prošle vlasti i tako u krug,oni što su prije bili nisu valjali ništa itd

  7
  7
  • Da su ga htijeli ukinuti ukinuli bi!
   I prestani da kukas, takodje i ostali komentatori (negativni) nego napravite i vi neku dobru stvar a da nije u vasem dvoristu. Aj Vozdra!

   10
   6
  • Ne moras da me molis, nije mi ni padalo napamet, ali imam pravo da komentarisem. Slobodno izgustajte u 4 ujutro srecno vam bilo, ja cu da spavam kao i ostali normalan svijet, a ne da ustajem kao vampir, zasto?? Sto se ovo nije organizovalo u neko normalno vrijeme, da dodje vise ljudi, a ne u zoru eto da bismo pozdravili ljeto??? U zelji da budemo drugaciji zaista odlazimo u glupost.

   10
   13
   • Neka si im rekao.Da se pomakne vrijeme,bilo bi u redu.Moglo se organizovati veče prije ,a sve u ime početak ljeta,a ne ovako za vampire.Našao se neko da se pravi pametan.

    5
    2

Ostavite komentar

*

code