Program 47. Praznika mimoze: Novi koncept, manje događaja?

Program 47. Praznika mimoze: Novi koncept, manje događaja?

5708
25
Podijeli

praznik mimoze 2016Ovogodišnji 47. Praznik mimoze, po najavi organizatora, Opštine, TO i producenta, Herceg Festa, trajaće od 2. do 21. februara.
Kraće no prethodnih godina i sa programom od samo 12 događaja. To su mahom pučke svečanosti, abrumi, fešte, maskenbali, uz svečano otvaranje i koncert Hari Mata Hari, kao i veliko finale sa Petrom Grašom. Tako je barem na plakatu nedavno objavljenom na zvaničnom sajtu “Herceg festa” i na javnim mjestima kroz Novi.
Brže-bolje, preuzeli su takav program i neki mediji. Ali, on sigurno nije potpun, nezvanično saznajemo. Ovogodišnji koncept cvjetnog festivala, sa novim i bez starih manifestcija, u svakom slučaju, zaslužuje objašnjenje.
Za očekivati je da će ga javnost konačno dobiti, već u četvrtak 14. januara, na press konferenciji u Dvorani Park u 12 sati.

25 Komentari

 1. Skver ni jesu oni razradili vec ugostitelji, Oni oce da ga zatvore, da bude ko grad mrtav. Festa od ribe u gradu, vjerovatno ce ribu spremat CKB ILU PRVA a vino ce sluzit ATLAS Svaka im cast kakav organizatorski talenat posjeduju.
  0  0
 2. Mozda je i za ovo bila potrebna javna rasprava. Po nezadovljstvu naroda svakako fa je neko nedje falio. Najbolje ce pokazati dogadjaji na otvorenom.
  0  0
 3. Za potpidnikavpitanje.Mene nista ne bodd nrgo vase histericno pljuvanje po svemu.Nije bas da sve ne valja.Koprivica ipak za razliiku od mnogih vas zna sta je novsko bice i kultura.
  0  0
 4. Kojem to Novljaninu treba obasnjavati sto je abrum? Neka su vratili stari dobri obiicaj kad se lijepo festidjalo u Herceg Novom. I koliko se cuje ima i riblje, a sporta kao na oliimpijadu. Da sacekamo pa da grinjamo, a mozda nas i dobro iznenade.
  0  0
 5. Nemoguce da je ovo program,sto posto… Ovo je vjerovatno ono sta je u zizi,pa da se odmah objavi… Gdje su sportska i kulturna desavanja… Nije valjda da toga nema ove godine…
  0  0
 6. Sramota za TO i Herceg fest.
  Pa ljudi moji ko je ove ljude prevario da kandiduju grad za prestonicu kulture? Pa oni ne mogu odrzati ni ovo malo programa sto su bili ranijih godina…
  Praznik mimoze u najavi los, regata od barija do Hn preseljena u tivat, docek nove godine katastrofaaaa…. pa dal je moguce da to niko ne vidi?
  0  0
 7. Program nije konacan ALi ovo sto je konacno je tanko. Sve sto je izdvojeno i poznato je vracena tradicija od prije 15 godina(spaljivanje na trgu) nema inovativnosti nema mudrosti nema poznatoh povorki po gradovima Cg i regiona a da ne pominjem Evropu. Od labave opstine i nejake turisticke ocekivano cudi jedino pretrpani producent Herce fest.Mogu se mjenjati vlasti i partije sve dok ostaju pretrpana preduzeca nezainteresovanih radnika ne moze tu niko nista!
  0  0
 8. Dusko Kruso i Stevan Koprivica odlucise da riblja vecera ne valja i da djeciji maskenbal ne valja, iz razloga sto oba dogadjaja ne donose pare, pa ih zbog toga teba eliminisat, a sto se tice tradicije, ma sta ima veze… Dusko i Stevan… E moj grade od skaline…
  0  0
 9. Pitam se samo hoce li ova nova vlast napraviti bilo sta bolje od predhodne,jer je ovaj program minimum pet puta gori od predhodna dva.Skratiti praznik na 20 dana mogu samo vizionari Novskog turizma Krušo I i Krušo II.
  0  0
 10. Drugaciji program nego prethodnih godina i nista mi se ne svidja.Pa nema cak ni onog starog naziva
  “riblja vecera”, na koji smo svi navikli…Ma nemam rijeci, takvih neznalica i nesposobnjakovica nema na daleko!
  0  0

Ostavite komentar

*

code