Program stručnog osposobljavanja visokoškolaca – prijave poslodavaca od 15. septembra

Program stručnog osposobljavanja visokoškolaca – prijave poslodavaca od 15. septembra

0
Podijeli

Uprava za kadrove raspisala je javni poziv za učešće u programu stručnog osposobljavanja.

Prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, državni organi – institucije nadležne za poslove obrazovanja, zdravstva, policije, vojske i kulture, privredna društva u većinskom državnom vlasništvu kao i javne službe čiji je osnivač opština, advokatske kancelarije, notari, izvršitelji, turističke organizacije i političke partije podnose Upravi za kadrove – saopšteno je iz ove službe.

Picerija i restoran

Ove institucije, kako kažu u Upravi za kadrove, prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja podnose na obrascu broj 1 (objavljenom na web sajtu www.uzk.gov.me) od 15. septembra do 15. oktobra 2018. godine.

Nakon podnešene prijave Upravi za kadrove, prijave se podnose i preko portala elektronske uprave – portal eUprave, koji se nalazi na adresi www.euprava.me. Uputstvo za podnošenje prijave preko portala eUprave se nalazi na portalu eUprave.

Elektronski servis za podnošenje Prijave poslodavaca za učešće u Programu stručnog osposobljavanja na portalu eUprave www.euprava.me biće dostupan u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2018. godine.

Za dodatne informacije dostupni su telefoni 020/202-291 i 020/202-290

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code