Programi “Belavista ars”: Večeras klasična i evergrin muzika, sjutra plesna radionica

Programi “Belavista ars”: Večeras klasična i evergrin muzika, sjutra plesna radionica

1012
2
Podijeli
 

belavista ars 050816 1Manifestacija “Belavista ars”, u organizaciji Mjesne zajednice Herceg Novi, a pod pokroviteljstvom TO Herceg Novi, koja je u avgustu odložena zbog poklapanja termina izvođenja programa sa Trgom od ćirilice, biće nastavljena ovog vikenda na Trgu Belavista.

Novljane već večeras očekuje veče klasične i evergrin muzike u izvođenju Đura Poznanovića za klavirom i solista Nikoline Pušare i Stevana  Tomaševića. Program će početi u 21h.

U subotu, 3. septembra zakazana je radionica plesnog teatra za djecu. Riječ je plesnoj radionici za mališane uzrasta od 5 do 8 godina, koju vodi Aleksandra Dejanović. Početak radionice je u 19 časova.

2 Komentari

  1. Trg cirilice,moj trg.Belavista, dobro se vidi i cita,nekoliko stotina godina ,hiljadu unazad.I Dubrovnik je pisao samo nju do pre 80 godina.A sta je tako lose sa cirilicom,kaze nam ko smo i uci nas da ne ponavljamo razrede.Znas kad svuda budes shvatis da nigde nisi morao ici ,kaze Ivo Andric.Cirilica je kamen ,cirilica je kuci,cirilica sam ja i ti i Novi .Kulturna javnost regiona ,e bas bi volio znati sta ti je to! Venecija ,Moskva ,Rim ili???

  2. A sta je sa grandioznim uspjehom Trga od cirilice na istom prostoru? Sva kulturna javnost regiona uzdrmana je dometima Trga od cirilice zbog kojeg su ovi programi poceli tek sada.

Ostavite komentar

*

code