Programi “Belavista ars”: Večeras klasična i evergrin muzika, sjutra plesna radionica

Programi “Belavista ars”: Večeras klasična i evergrin muzika, sjutra plesna radionica

1240
2
Podijeli

belavista ars 050816 1Manifestacija “Belavista ars”, u organizaciji Mjesne zajednice Herceg Novi, a pod pokroviteljstvom TO Herceg Novi, koja je u avgustu odložena zbog poklapanja termina izvođenja programa sa Trgom od ćirilice, biće nastavljena ovog vikenda na Trgu Belavista.

Novljane već večeras očekuje veče klasične i evergrin muzike u izvođenju Đura Poznanovića za klavirom i solista Nikoline Pušare i Stevana  Tomaševića. Program će početi u 21h.

Picerija i restoran

U subotu, 3. septembra zakazana je radionica plesnog teatra za djecu. Riječ je plesnoj radionici za mališane uzrasta od 5 do 8 godina, koju vodi Aleksandra Dejanović. Početak radionice je u 19 časova.

2 Komentari

  1. Trg cirilice,moj trg.Belavista, dobro se vidi i cita,nekoliko stotina godina ,hiljadu unazad.I Dubrovnik je pisao samo nju do pre 80 godina.A sta je tako lose sa cirilicom,kaze nam ko smo i uci nas da ne ponavljamo razrede.Znas kad svuda budes shvatis da nigde nisi morao ici ,kaze Ivo Andric.Cirilica je kamen ,cirilica je kuci,cirilica sam ja i ti i Novi .Kulturna javnost regiona ,e bas bi volio znati sta ti je to! Venecija ,Moskva ,Rim ili???
    0    0
  2. A sta je sa grandioznim uspjehom Trga od cirilice na istom prostoru? Sva kulturna javnost regiona uzdrmana je dometima Trga od cirilice zbog kojeg su ovi programi poceli tek sada.
    0    0

Ostavite komentar

*

code