PROJEKAT „POMOĆ SOLARNE RASVJETE U CRNOJ GORI“

PROJEKAT „POMOĆ SOLARNE RASVJETE U CRNOJ GORI“

159
0
Podijeli

kotor sast solar rasvU sklopu realizacije projekta Narodne Republike Kine „Pomoć solarne rasvjete u Crnoj Gori”, u posjeti predsjednici Opštine Kotor, Mariji Ćatović bili su generalni menadžer kompanije Chinalight Solar Co., Ltd, Dong Guanghong i direktor kompanije R&D Central, Duan Ye. Kompaniju Chinalight Solar Co., Ltd, je izabrala kineske Vlada za izvođača projekta, koji će se realizovati u opštinama Kotor i Cetinje.
Predsjednica Ćatović iskoristila je priliku da se zahvali Vladi NR Kine i kineskom narodu na donaciji. Saopštila je da će Opština Kotor pružiti svu potrebnu podršku kako bi se realizovao ovaj projekat od velikog značaja za razvoj opštine:
„Sve opštinske službe, u čijoj će nadležnosti biti segmenti realizacije ovog posla, radiće brzo i kvalitetno i biće u stalnoj komunikaciji sa kineskom kompanijom” – kazala je Ćatovićka.

General menadžer kompanije Chinalight Solar, Dong Guanghong, zadovoljan je što na ovom projektu, kako je kazao, radi sa kvalitetnim saradnicima iz opštine Kotor.
„Kompanija Chinalight Solar Co., Ltd, je kompetentna za obavljanje ovog posla i u svom radu zadovoljava sve potrebne standarde, što je garant da će posao biti obavljen kvalitetno”.
Koontakti između nadležnih službi u Opštini Kotor i Chinalight Solar Co., Ltd biće nastavljeni kako bii se projekat „Pomoć solarne rasvjete u Crnoj Gori”, realizovao.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code