Prolaze vremenske nepogode, biće dječijeg karnevala

Prolaze vremenske nepogode, biće dječijeg karnevala

0
Podijeli

Iako su u Herceg Novi još povremeni naleti kratkotrjanog pljuska i vjetra, sunce promalja i vremenska prognoza za drugi dio dana je optimistična. Iz HMZ navode da privremeni prestanak padavina i smanjenje vjetra očekuju nakon 16 h.

To je dobra vijest i za NVO Omladinski centar, koja organizuje 12. Međunarodni dječiji karneval. Neće biti odstupanja od najavljenog programa:

Picerija i restoran

„Konstantno smo u kontaktu sa nadležnim službama i HMZ, kao i Aerodromom Tivat. Njihove prognoze kažu da nakon 16 h nevrijeme prestaje, tako da za sada nema izmjene programa. Stoga bih zamolio Novljane da nam se u što većem broju pridruže popodne, da podržimo našu djecu i goste, koji su se zaista proteklih dana trudili da osmisle što interesantnije maske za defile“, kaže za Radio Jadran predsjednik NVO Omladinski centar, Milijan Mijović.

Podsjetićemo, maškarana povorka od 35 karnevalskih grupa sa preko 500 učesnika kreće u 18 h sa glavnog gradskog trga. Prodefilovaće dalje pored Gradske kafane do parkinga ispred zgrade Opštine, gdje će biti upriličena glavna žurka i osvježenje uz „Ledeni LEDO sat“.

Karneval je svečano otvoren sinoć na bazenu Jadran na Škveru, gdje su ključevi grada predati malom kapu karnevala, Pavlu Radunoviću, koga će večeras pratiti princeza karnevala Lenka Golović.

U slučaju nekih ekstremnih vremenskih promjena, građani će biti blagovremeno obaviješteni.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code