PROMJENE U PARKING SERVISU IDUĆE SEDMICE

PROMJENE U PARKING SERVISU IDUĆE SEDMICE

72
0
Podijeli

Dugo najavljivane i očekivane promjene u preduzeću Parking servis u Herceg Novom uslijediće naredne sedmice, pouzdana je, ali za sada nezvanična informacija Radija Jadran.

Stara vlast odugovlačila je sa raspisivanjem ponovljenog konkursa za izbor direktora. To je trebalo uraditi još prije dvije godine. I novoj je zamjereno što se nije prije latila organizacije u Parking servisu, s obzirom na povike dok su bili opozicija, ali i negodovanje građana.
Bivši saziv članova Odbora direktora Parking servisa pravdao je odlaganje neispunjenom obavezom o promjeni naziva preduzeća. Čista formalnost, vjerovatno ne i slučajnost, koja je stopirala kadrovske i druge promjene. Konačno, sva potrebna dokumenta oko promjene imena u ”Parking servis Herceg Novi” d.o.o. su prikupljena i poslata skupštinskoj službi na vrijeme. Njima će se pozabaviti novi skupštinski saziv, rečeno nam je još početkom godine.
Iz tadašenjeg Odbora direktora tvrdili su da će konkurs sigurno biti raspisan, samo je po njima bilo pitanje koji će ga Odbor direktora sprovesti, sadašnji ili novi.
Sada je jasno da je to posao novog Odbora direktora u kome su predsjednik Jovica Malavrazić, članovi, Slavka Gojšina, Gojko Brajović i Petar Ratković.
Konkurs za izbor izvršnog dirktora na čijem mjestu je i dalje Milorad Matković, raspisan je još u martu prošle godine, ali prijave ni jednog od tri kandidata nijesu zadovoljile uslove.
Inspekcijskim uvidom 2013. godine utvrđeno je da Matković nije zaposlen u skladu sa zakonom, pa je konkurs trebalo da bude raspisan još te godine u maju.
Osim promjena u Parking servisu očekuju se i kadrovske promjene u Javnom servisu Radio Herceg Novi, JU Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković, u preduzeću Čistoća, te u Agencijima za zaštitu Orjena i gazdovanje gradskom lukom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code