PROMO: INTERNET RADIO N.O.I.S.E OMLADINSKOG KULTURNOG CENTRA

PROMO: INTERNET RADIO N.O.I.S.E OMLADINSKOG KULTURNOG CENTRA

87
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U amfiteatru Doma omladine u Starom gradu članovi Omladinskog kulturnog centra upriličiće poslijepodne promo-događaj povodom početka rada njihove redakcije N.O.I.S.E. (Nezavisnog Omladinskog Informativnog Servisa- Eclectic ).

Od 17-20 h, posjetioci će uz kafu, biti u prilici da poslušaju akustičnu svirku mladih novskih muzičara Draška Đukića i Viteza Đurovića.
“Ovom prilikom, takođe, možete čuti o svim detaljima vezanim za dosadašnju implementaciju internet radija i portal N.O.I.S.E., i to, direktno od projektnog tima, kao i mladih uključenih u projekat”, kazala je jedna od učesnica u projektu, Senka Domović Bulut.
Ona je podsjetila da je ova on line redakcija otvorena i dalje za sve kreativne ljude koji žele prostor da realizuju svoje ideje i predstave ih javnosti:
“N.O.I.S.E. je zamišljen kao medijski prostor za mlade i sve one koji imaju i žele da svoje stvaralaštvo podijele sa drugima”, pojašnjava Domović Bulut.
Ovaj program podržao je Fond za aktivno građanstvo – FAKT, kroz program “De facto strong”, koji finansira Evropska komisija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code