Promocija Herceg Novog u Beogradu: Defile Novljana po pljusku

Promocija Herceg Novog u Beogradu: Defile Novljana po pljusku

24
Podijeli

Nakon što su predstavnici Turističke organizacije Herceg Novog i Beograda, kao i zvaničnici dva grada, u okviru Dana Herceg Novog, potpisali Protokol o saradnji, delegacija Herceg Novog, Gradska muzika i mažoretke, predvođena predsjednikom Opštine, Stevanom Katićem, prodefilovala je Knez Mihailovom.

Uhvatio ih je pljusak, ali nisu odustali. Pozdravljali su ih Boegrađani, slučajni prolaznici, koji su im se rado pridružili.
Ovo je tek početak dvodnevnog programa u kome učestvuje i klapa Castel Nuovo. Na promotivnom štandu je predstavljena hercegnovska turistička i gastro ponuda. Večeras je planirana prezentacija na terasi kuće Đure Jakšića u Skadarliji, gdje će biti pripremljena riblja zakuska uz muziku klape Castel Nuovo.

Picerija i restoran

– Turističke organizacije Beograda i Herceg Novog saglasile su se o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmjene iskustava…

Organizovaće zajedničke marketinške nastupe, medijsko poslovanje i promociju turističkih destinacija Beograda i Herceg Novog – navodi se, pored ostalog, u Protokolu o saradnji.

Prva konkretna akcija biće učešće Herceg Novog na beogradskom Manifestu, od 25. do 27. maja, gdje će TO HN predstaviti bogatu ponudu manifestacija i festivala.

24 Komentari

 1. Ljudi..ja kad vidim ovoga Katica, sjetim se jednog djecaka iz djetinstava koji je uvjek zelio biti stariji no sto jeste i glumiti nekog ozbiljnog covjeka te ga kao takvoga prozvasmo ĐEDE!!! E ovaj je isti…star mlad covjek sto bi rekli. No izgleda boljega i ne zasluzujemo.

  8
  2
 2. Ne bih da budem maliciozan ali večeras sam prošao kroz Meljine ,smrdi kao kuga. Jadni ljudi gdje ćete dovesti turiste,posvetite se kolektoru šetalištu,urbanizmu,da li shvatate da vam grad ne funkcioniše,umrtvljen je,počela je sezona ,da vas informišem !

  18
  2
 3. Koliki je racun ????ukljucujuci avionske karte x ?, prenocista x ?, hrana i pice x ?, zabava i razonoda iste ekipe x ?. Jer ako se stanovnistvo pritiska pocev od primenjivanja zakona vezanih za nelegalnu gradnju a sto znaci “plati pa se klati” ( iako nema kanalizacije, nema imena ulica, nema sredjenog odnosenja smeca, nema adekvatnih puteva ne daj Boze da nam hitna ili vatrogasna sluzba zatreba), pa nadalje primenjivanje opstinske odluke o nacinu odevanja gradjana prilikom ulaska u nju, O N D A JE VALJDA LJUDSKI I KOREKTNO DA NAM CELNICI GRADA KOJI NASE PARE KORISTE ZA OVAKE I SLICNE STVARI PODNESU KOMPLETAN RACUN – J A V N O !!!

  46
  8
   • S obzirom koliko ih je ostislo u BG ( sluzbeno a moguce i privatno/sluzbeno) nece biti iznenadjenje ako ta cifra bude + jos jedna nula. A ugradjivanja? … tako da “goruci problem potreba za defilacijom Mazuretki HN a koje predvodi niko drugi nego predesnik i potpredsednik opstine u vremenu kada se slavi Dan drzavnosti Crne Gore, zemlje u kojoj zive, rade i ne malo zaradjuju a i lece se, veliko je licemerje okrenuti petu CG-i i defilovati u tudjoj zemlji. Niko vas ne tera da volite svoju zemlju ali kao predsatvnici jednoga grada, koji hteli vi ili ne, ipak ulazi u sklop drzave Crne Gore , valjda je osnovni red da ste u svom gradu. Kome vi to okrecete petu? Jer je mozda zelenija trava kod komsije? Da li tu i takvu poruku saljete hercegnovskom narodu (ukljucujuci i sva njena prigradska mesta)? Ostaviti svoj narod kada ste im najvise potrebni – se ne zaboravlja.

    9
    5
  • Ko ovo može dislajkovati nego dežurni demokrata?
   Ako budeš dobro lupkao, jednog dana dobićeš crvenu kravatu i slikaće te čika perica!

   18
   2
 4. Pa onomad je bila ista stvar za Mimozu. Dosadno .Beogradjane bas briga svaki dan u Mihajlovoj imaju I vece atrakcije. Neinventivno I izlizano potpuno izlisno. Jos jedan u nizu promasaja TO. Hoce li iko postaviti pitanje odgovornosti I arcenja novca na besmislice?

  37
  6
 5. Ma, vodio ih Mića da proslave titulu Crvene zvezde, a promocija HN u BGD samo loš izgovor da se opravdaju dnevnice i ko zna šta još…

  33
  6
 6. Turisti na vratima grada a on ” rasprcaan” i nespreman za sezonu a celnici se seckaju sa mazuretkama po Beogradu. Ko se tu kome namece i sta je cilj?

  35
  5
 7. Defile Žvinjana kroz Beograd. Popravljaju se, nekad su Konvavle i Molunat bili krajnja destinacija. Sad Jagodina pa i Beeeeooograd. Bravo za Žvinjane.

  45
  11
 8. Ne shvataju ih ozbiljno,njih će primiti Irinej jer su više posvećeni crkvi nego narodu,ali i to će se promjeniti,ovo je bacanje mage u oči !

  30
  19
 9. Vidimo da su iz H Novog bili predsjednik i potpredsjednik opstine, dobro bi bilo znati ko ih je iz BG primio. Da je isti rang sigurno bi objavili imena ali nažalost nije ni blizu.

  48
  13

Ostavite komentar

*

code