Promocija knjige i otvaranje turnira “City kids Polino”

Promocija knjige i otvaranje turnira “City kids Polino”

1
Podijeli

Knjiga “Ivan Gudelj – Hajdučka priča” o legendarnom jugoslovenskom i fudbaleru Hajduka iz Splita, Ivanu Gudelju, autora Blaža Dupančića, biće promovisana sjutra u Kongresnoj sali Instituta Dr Simo Milošević u Igalu, u 20 časova.

Promocija je organizovana  u okviru svečanog otvaranja međunarodnog fudbalskog turnira mlađih kategorija pod nazivom “City kids Polino”.

Picerija i restoran

– Na promociji knjige osim učesnika turnira, biće prisutan veliki broj, kako sadašnjih, tako i bivših fudbalera i sportista, predstavnika Opština Herceg Novi ,Tivat i Kotor, ambasada i konzulata zemalja učesnica, kao i čelni ljudi Fudbalskog Saveza Crne Gore – navode organizatori turnira.

Turnir se već drugu godinu održava u Herceg Novom, a ove godine učestvovaće mališani iz Rusije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore.

Turnir je podjeljen u dvije grupe, pa će tako mališani rođeni, 2003, 2005. i 2007. godine igrati od 16. do 23. juna, a rođeni 2004, 2006. i 2008. godine u periodu od 23. do 30. juna.

1 komentar

  1. Nadamo se da ce mali fudbaleri godiste 2008 iz FK Igalo igrati na turniru samim tim sto su na turniru u Becu osvojili sjajno 3. mesto Mogli bi i o njima malo pisati, to su vrlo perspektivni mladi fudbaleri. Postigli su maestralni uspeh u Becu ovog vikenda pokazavsi kako se igra fudbal i brane boje svoga kluba i svoje zemlje. Izvanredan uspeh postignut je i zahvaljujuci sjajnim trenerima braci Perovic Cestitamooo

Ostavite komentar

*

code