PROMOCIJA U BEČU BEZ TURISTIČKE ORGANIZACIJE HERCEG NOVI

PROMOCIJA U BEČU BEZ TURISTIČKE ORGANIZACIJE HERCEG NOVI

0
Podijeli

Foto:mmtours.rsNacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Montenegro Airlinesom, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstvlja od danas do 18. januara turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2015″ u Beču.

Turističku ponudu Crne Gore na sajmu u Beču će u okviru objedinjenog crnogorskog štanda, pored NTO CG predstaviti i turistička privreda: HG “Budvanska Rivijera”, “Montenegro Stars Hotel Group”, “Globtour”, Montenegro Airlines, kao i lokalne turističke organizacije Budve, Tivta, Kotora i Podgorice. Za prezentaciju hercegnovske turističke ponude neće biti nikog iz Turističke organizacije, čija je kasa mjesecima blokirana.
Tokom trajanja sajma predviđeni su sastanci direktorice NTO CG, Zeljke Radak Kukavičić i predstavnika turističke privrede sa austrijskim medijima, agencijama i turoperatorima. Posjetiocima sajma biće predstavljena ponuda za sljedeću sezonu kao i specijalizovana ponuda za aktivan odmor.
Na sajmu učestvuje 800 izlagača iz preko 70 zemalja i očekuje se da će ga posjetiti oko 150.000 posjetilaca. Tokom sajma će se održati brojne manifestacije, predavanja, muzički programi i gastronomske prezentacije.
Nakon promotivnog nastupa u Beču, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa turističkom privredom učestvovaće i na jednom od najznačajnijih istočnomediteranskih sajmova turizma – „EMITT 2015″ u Istanbulu, u periodu od 22. do 25. januara.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code