Pronađena Viljana–Vila Antonić

Pronađena Viljana–Vila Antonić

14
Podijeli

Novljanka Viljana Antonić, koja je proglašena kao nestala prije 14 dana nalazi se u risanskoj bolnici “Vaso Ćuković”, kazala je Radiju Jadran njena komšinica iz Ulice Orjenski bataljon, Senada Kikić.

Po njenim riječima, Viljana je najprije povezena u Opštu bolnicu Meljine, odakle je zbog prirode povrede upućena u bolnicu u Risnu.

Picerija i restoran

Da je Viljana živa i da se nalazi u Risanskoj bolnici potvrdili su nam maločas i u CB Herceg Novi. Viljana Antonić(65) primljena je u risansku bolnicu 24. decembra sa povredom leđa, ali uzrok nije poznat.

Takođe, nije poznato i  zašto pri prvobitnoj provjeri policije u bolnici nije ustanovljeno da je Viljana u Risnu hospitalizovana. Moguće da je njeno neobično ime izazvalo zabunu. U svakom slučaju patrolna kola hercegnovske policije su jutros upućena u Risan oko dalje procedure, a najvažnije je da je naša sugrađanka pronađena živa i zbrinuta.

14 Komentari

 1. Ne znam zasto se digla tolika frka oko gospodje.Zena nije bila u komi 10 dana da nije mogla da se javi rodbini koju ima da je htjela.U ostslom i Bolnica ima obavezu da pacijenta pita za br
  .tel.na kome mogu da jave nesto ako je potrebno.Prema tome gospodja je potpuno svijesno izabrala stav kako cr se ponijeti u svojoj situaciji.Meni ovo naj vise lici na kuriozni komsiluk.

  4
  5
 2. haha .komsije se zabrinule ovo je najbolji primjer kakav smo narod a rugamo se ovima sa zapada da su hladni .Eto mi smo topli pa prosudite sami sto podrazumijeva pod tim topli..BALKAN I uvijek BALKAN sto juznije to tuznije neka komsiji crkne krava e jadna nam.majka .

  9
  17
  • Policija je zeni obila stan i pretresla koliko sam razumela i sve to jer su komsije prijavile nestanak. Napominjem, komsije. Ja bih tuzila policiju i komsije. Niko meni nema ptava da obija stan i kopa po stvarima jer je komsija prijavio da nisam tu?!?! Kakva je to glupost???

   16
   31
   • Draga Tanja, vi niste dovoljno upuceni u situaciju, niti ste kompetentni da dajete takve komentare. Najvaznije da je zena ziva i zdrava, a uostalom stan niko nije pretresao.

    26
    4
   • Sva sreca te se sve dobro zavrsilo.Zena je bila u bolnici,nesporazum oko imena doveo je da je tek sad “pronadju”.Sve je dobro sto se dobro svrsi ali sta da je bilo drugacije i da je nestala gospodja stvarno bila negdje napolju povrijedjena u nemogucnosti da se krece ? Mislim draga gospodjo Tanja da bi ste drugacije pricali.Policija je morala da obije stan-sta da je gospodja Viljana bila onesvijescena,slogirana … u stanu u potrebi za medicinskom pomoci? Ja bih i te kako bila zahvalna mojim komsijama da primijete da me nema i da zovu policiju da preduzmu neophodne korake u toj situciji. Ali kao sto rekoh,najvaznije je da ova prica ima srecan kraj.

    41

Ostavite komentar

*

code