Pronađeni kokain, heroin, marihuana i sintetičke droge: Tri lica uhapšena, protiv četriri...

Pronađeni kokain, heroin, marihuana i sintetičke droge: Tri lica uhapšena, protiv četriri prekršajne prijave

2
Podijeli

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge sa policijom Herceg Novog i Budve pronašli su i oduzeli marihuanu, kokain, heroin i sintetičke droge i lišili slobode tri lica, dok su protiv četiri podnijete prekršajne prijave.

Policijski službenci u Herceg Novom su protiv Z.P. (18) iz Cetinja, K.S. (32) iz Rusije, Č.P. (31) iz Dubrovnika koji je državljanin Crne Gore i Z.S. (25) iz Herceg Novog nadležnom sudiji podnijeli prekršajne prijave.

Picerija i restoran

Službenici Odsjeka i  CB Budva su u avgustu ove godine  pretresli stan i druge prostorije koje koristi G.N. (28) iz Danilovgrada i pronašli i oduzeli  kokain, mase 5,4 grama, kutiju sa tragovima biljne materije tamnozelene boje, pet mobilnih telefoina, digitalnu vagu za precizno mjerenje, kao i 200 .

Ovo lice je bilo nedostupno službenicima policije i lišeno je slobode 4. septembra.

Takođe, službenici Odsjeka i CB Budva su lišili slobode dva lica i priveli ih državnom tužiocu u VDT u Podgorici uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana koji koriste M.S. (21) iz Republike Srbije i N.R. (32) iz Podgorice policijski službenici su pronašli i oduzeli drogu, kao i digitalnu vagu i pet mobilnih telefona.

2 Komentari

  1. A đe će stat svi ovi momcovi 😀 jel ovo otvarate neki novi smještaj ? Ovom dinamikom do sledeće sezone imaćemo više sitnih ovisnika nego turista aaxaxaxaxaxax
    kakva tragedija

    15
    2

Ostavite komentar

*

code