Proradio telefonski broj na autobuskoj stanici

Proradio telefonski broj na autobuskoj stanici

14
Podijeli

Krajem prošle sedmice došlo je do kvara na telefonskom aparatu na glavnoj autobuskoj stanici, što je prouzrokovalo i smetnje na liniji, odnosno broju 321 225.

autobuska stanica herceg noviKako navode slušaoci Radija Jadran, u većini slučajeva, telefeon bi zvonio “do kraja” i niko se ne bi javio, ili bi linija bila zauzeta.

Picerija i restoran

Direktor Autobuske, Vidak Bulajić, kazao nam je da je problem najvjerovatnije bio u dotrajalom telefonskom aparatu, koji je danas zamijenjen novim, tako da je linija ponovo u funkciji.

“Bio je problem i u liniji, ali i u aparatu. Zamijenili smo ga danas drugim i sada sve ponovo funkcioniše”, kazao je kratko Bulajić.

Inače, na Autobuskoj stanici ne postoji alternativni broj telefona za građane, pa u sličnim situacijama, mogu se informisati direktno na šalteru.

14 Komentari

 1. …autobuske stanice su u CG istorijski spomenici,kao da će autobusi biti ukinuti,pa eto još malo ćemo se pritrpjeti,a to govori mnogo o gradovima i njihovim službama,o narodu kojega to nije briga,o tome ko se vozi autobusima,o tokovima para….o mnogo čemu.A,nepokretni telefon je takođe istorija i teret modernome svijetu,autobusi voze više mobilnih nego ljudi….svako jutro,nevjerovatno pismen narod ide na posao.

 2. Mozes zvati po 100 puta, ali si srecan ako ti se jave. Kad se jave ni ne cuju te do kraja niti izgovore do kraja linija je prekinuta.
  A kao drugo, sama autobuska stanica je kao iz praistorije. Nema normalnog WCa, smrdi kao da je kanalizacioni odvod, a kako izgleda to je opet druga prica.

 3. Nije to nikakav kvar,to je bezobrazluk! Prije nekoliko mjeseci zovem cijelii dan da se informisem o liniji,linija zauzeta, i na kraju odem do tamo i vidim gospođu na šalteru čita časopis,a slušalica od telefona podignuta! A ne samo to…Pitam je o liniji,a ona tako neljubazno samo pokazuje prema onoj tabli i redovima vožnje,kao da će joj svo vrijeme ovog svijeta propasti ako odvoji minut(a to joj je u opisu posla).Razumijem da nekad nekome nije dan,da imaju i hiljadu privatnih briga,ali zaposleni na našoj autobuakoj su svaki dan neljubazni i nervozni,A tek ljeti…Hocemo da docekamo turiste,a znanje engleskog jezika ravno nuli?
  I mi da budemo prijestonica kulture? Sa ovakvim režimom-nikada .

 4. Другарице и другови, обајештавамо вас да ће од данас радити телефон и на позиве бити уљудно одговарано на нашој главној аутобуској станици. Користите наше услуге у новој 1948. години.

 5. Ako se javi onaj promukli — džaba si zvao — jer je toliko ne ljubazan i nadrndan da nije normalno. A onaj drugi miški glas –e on spusti slišalicu prije no završi rečenicu . One žene su još i dobre kakva su ta dvojica..

 6. Poštovana Gospodo, upravitelji Autobuske stanice

  Treba i telefon, naravno. Ali poštovani, napravite internet stranicu, to je trošak 200-250 evra, ažurirate redovno, i riješen problem. Minimum 50% poziva bi manje bilo. I vama lakše, i nama korisnicima ugodnije i brže takođe. 2016-a je godina.. A vama pokvaren telefon od 15 evra…Tuga

Ostavite komentar

*

code