Prosječan aprilski račun za struju 30 eura

Prosječan aprilski račun za struju 30 eura

710
1
Podijeli

images_slike_ilustracija_racun_epcgDomaćinstva su u aprilu potrošila 87.069.721 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 20,6 odsto manje u odnosu na martovsku potrošnju, odnosno 9,5 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom aprila 2015. godine.

Prosječan aprilski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 29,05 eura. Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 18,03 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Kotoru gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 36,14 eura.

Picerija i restoran

Račun vrijedan preko 150 eura dobiće svega 0,51 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,05 odsto potrošača.

Aprilske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 47,2 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 155.845 kupaca.

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Neka vas vozi dobra energija 2″. Ova nagradna igra trajaće još četiri mjeseca i imaće još dva kola. U svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil FORD FOCUS. Prvi Ford Focus dodijeljen je 15. marta, a pravo učešća imala su sva domaćinstva koja na kraju februara nijesu imala dugovanja za utrošenu električnu energiju. Dobitnik drugog Ford Focusa biće poznat 17. maja. Pravo učešća u drugom kolu imala su sva domaćinstva koja na kraju aprila nijesu imala dugovanja za utrošenu električnu energiju.

Naredni Ford Focus biće dodijeljen u julu (za stanje duga 0€ na kraju juna) i u septembru (za stanje duga 0€ na kraju avgusta).

Treća nagradna igra, planirana je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju.

Detaljnije informacije su dostupne besplatnim pozivom na broj 19100, kao i na facebook ElektroprivredaCG.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code