Prosječan februarski račun za struju 35 eura

Prosječan februarski račun za struju 35 eura

888
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_ilustracija_racun_epcgDomaćinstva su u februaru potrošila 107.508.540 kWh (kilovatsati) električne energije, što je za 17 odsto manje u odnosu na januarsku potrošnju, odnosno 6,35 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom februara 2015. godine.

Prosječan februarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 35,27 eura. Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 20,75 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Kotoru gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od oko 45 eura, saopštavaju iz Elektroprivrede Crne Gore.

Picerija i restoran

Račun vrijedan preko 150 eura dobiće 1,23 odsto potrošača (4.083 domaćinstava), dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 2,76 odsto potrošača (9.163 domaćinstava).

Februarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 46,6 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 154.861 kupaca.

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Neka vas vozi dobra energija 2″. Ova nagradna igra trajaće narednih osam mjeseci i imaće četiri kola. U svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil FORD FOCUS. Prvi Ford Focus biće dodijeljen 15. marta, a pravo učešća imaju sva domaćinstva koja na kraju februara nisu imala dugovanja za utrošenu električnu energiju, drugi u maju (za stanje duga 0€ u aprilu), potom u julu (za stanje duga 0€ na kraju juna) i u septembru (za stanje duga 0€ na kraju avgusta).

Treća nagradna igra, planirana je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju.

Detaljnije informacije su dostupne besplatnim pozivom na broj 19100, kao i na našoj facebook stranici www.facebook.com/ElektroprivredaCG

1 komentar

Ostavite komentar

*

code