Prosječan januarski račun za struju 42 eura

Prosječan januarski račun za struju 42 eura

698
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_ilustracija_racun_epcgDomaćinstva su u januaru potrošila 129.602.280 kWh (kilovatsati) električne energije, što je za 8 odsto više u odnosu na decembarsku potrošnju, odnosno 2,5 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom januara 2015. godine, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
Prosječan januarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 41.91 eura. Domaćinstva Mojkovcu bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 24.5 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Kotoru gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od oko 53 eura.
Račun vrijedan preko 150 eura dobiće 2,29 odsto potrošača (7.631 domaćinstava), dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 4,83 odsto potrošača (16.115 domaćinstava).
Januarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 44 odsto domaćunstava u Crnoj Gori, odnosno 154.320 kupaca.
Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Neka vas vozi dobra energija 2″. Ova nagradna igra trajaće narednih osam mjeseci i imaće četiri kola. U svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil FORD FOCUS. Prvi Ford Focus dodijeliće se u martu, a pravo učešća imaju sva domaćinstva koja na kraju februara ne budu imala dugovanja za utrošenu električnu energiju, drugi u maju (za stanje duga 0€ u aprilu), potom u julu (za stanje duga 0€ na kraju juna) i u septembru (za stanje duga 0€ na kraju avgusta).
Treća nagradna igra, planirana je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju, navodi se na kraju saopštenja.
Detaljnije informacije su dostupne besplatnim pozivom na broj 19100, na portalu www.epcg.com, kao i na našoj facebook stranici facebook.com/ElektroprivredaCG.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code