Prošla Nova godina i festival mimoze, a ukrasi još svijetle

Prošla Nova godina i festival mimoze, a ukrasi još svijetle

14
Podijeli

Iako su novogodišnji, ali i dani u slavu mimoze okončani, na skoro svim frekventnim lokacijama u Herceg Novom  još se nalazi dekorativna rasvjeta, postavljena početkom decembra lani.

Osim novogodišnjih jelki koje su uklonjene krajem januara, svjetlosna dekoracija nalazi se na glavnom gradskom trgu, u Parku Boka, te na stubovima javne rasvjete.

Picerija i restoran

Čim vremenski uslovi budu povoljniji počeće skidanje svijetelćih ukrasa, kazali su nam u Sekretarijatu za komunalne djelatnosti, ekologiju, energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine.

Rasvjeta će do daljnjeg biti deponovana u prostorima preduzeća PKB u Zelenici, gdje su lagerovani i stari stubovi javne rasvjete i kugle. To je samo prelazno rješenje, dok se ne nađe adekvatnija lokacija, pojasnili su dalje u Sekretarijatu.

Podsjetićemo da je Opština Herceg Novi nabavku novogodišnje i dekoracije povodom Praznika mimoze platila 10 hiljada eura.

14 Komentari

 1. Jos jedna velika zamjerka za nadlezne u turistickog organizaciji!!! Davno je prosla Nova godina,jos se ni jedan novogodisnji bilbord nije uklonio u cijeloj opstini!!!!

  25
  3
 2. Znate li zašto se ne uklanja?
  Pa ne znaju kuda s njom. Nema magacina, to se negdje natrpa i izlomi, pa se svake godine kupuje nova.
  Sa takvom organizacijom posla jeftinije je da svijetli cijele godine. Možda bi se po time i pročuli, postali atrakcija svjetskih razmjera.

  31
  1
  • Sto ti treba ovo.I nisi nista drugo do torbica.Prvo,rijec je o novogodisnjim ukrasima koji jos stoje a 6. je mart.Jedino ako su u cast kineske n.g. Drugo,za rasvjetu niko nije dao ni centa.Drugo je pitanje sto je to problem.Zar ni tebi ne smeta novogodisnja dekoracija u martu?Mozda doma jos drzis ukrasenu jelku.

   16
   2
 3. Već skidaju? Stvarno su smotani, mogli su ostaviti do sljedeće NG.. i tako privući kruzeraše neobičnim pojavama u našem gradu čuda. Zamislite samo koja lova leži u valorizaciji atrakcija popuput skala s mojdeškog, sale u sportskom, lajtšoa ispod led bandere.. ambijenta za selfije u objektima Vektre… japanskim turistima poseban utisak bi ostavile osunećene palme. E, moji stručnjaci, treba još da učite…

  16
  2

Ostavite komentar

*

code