PROVJERITE FORMU UOČI „NOVSKE SKALINADE“

PROVJERITE FORMU UOČI „NOVSKE SKALINADE“

0
Podijeli

Ponovno okupljanje novskih trkača zakazano je za 25. januar, u nedjelju, kada se održava 8. kolo novske lige trčanja, sa startom u 10 sati, na dobro poznatoj lokaciji, na platou ispred Titove vile u Igalu.

Pored standardne trke na 5 km ovoga puta biće održana i trka na 10 km sa zajedničkim startom, s tim što će se na dužoj trci trčati dva kruga na potezu od Titove vile do „Bokine” plaže i nazad.
Triatlon klub Herceg Novi i ovoga puta poziva sugrađane da dođu i naprave korisnu stvar za sebe i dovedu svoju formu na željeni nivo.
Ovo je ujedno i posljednja prilika da se provjeri forma pred dugo očekivanu „Novsku skalinadu”. Skalinada je atraktivna i veoma zahtjevna trka koja promoviše grad na pravi način, predstavlja ono po čemu je Herceg Novi prepoznatljiv i čime se Novljani ponose.
– Koliko su novske skale surove shvatićete kada pokušate u što kraćem vremenu da pređete stazu od Škvera do Španjole, a kao nagradu za to dobićete prekrasan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv. Da biste završli trku potrebno je da pređete 646 skala, pređete 1280 m i pri tom se popnete na 178 m nadmorske visine. Prilku za to će te imati 8. februara, jer je trka je ušla u program 46. Praznika Mimoze – podsjećaju organizatori iz triatlon klkuba Herceg Novi.
Svi se nadaju da će „Novska skalinada” postati brend i tradicija Novog. Zainteresovani za učešće na prvoj „Novskoj skalinadi” se mogu prijavit preko websajta Triatlon Klub Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code