Prva pješačko-biciklistička staza u zaleđu Novog dobila horizontalnu signalizaciju

Prva pješačko-biciklistička staza u zaleđu Novog dobila horizontalnu signalizaciju

3616
6
Podijeli

biciklisticka-staza-kameno-3Radnici hercegnovskog Parking servisa iscrtali su  horizontalnu signalizaciju na pješačko biciklističkoj stazi “Kotobilj”, kod sela Kameno. Urađeno je 1700 m razdjelnih linija između pješačke i biciklističke trake, kao i odgovarajući prateći znaci.

biciklisticka-staza-kamenoLinija je izvedena sredinom puta, tako da neće biti u konfliktu sa uobičajenom saobraćajnom signalizacijom, što nije beznačajno, jer se već dva puta dešavalo da se ovim starim putem privremeno preusmjeri saobraćaj sa puta Meljine-Petijevići, zbog većih odrona.

Picerija i restoran

biciklisticka-staza-kameno-2

Sa ovim poslovima su radovi na samoj stazi praktično završeni, a ostaje još uređenje pristupa Kotobiljskom izvoru i završetak biciklističke stanice, najavljuju iz Agencije za zaštitu i razvoj Orjena.

6 Komentari

  1. I šetalište je biciklistička staza, dozvoljena brzina biciklom 30 km/h! Nije obilježena signalizacijom! Slalom među šetače i druge učesnike (invalide, malu djecu…). A ovo ne treba ni komentarisati, stari neodržavani put može biti staza samo za avanturiste, nikako rekreativce i djecu…
    0    0
  2. Više je Željko Starčević uradio na valorizaciji Orjena i novskog zaleđa u kratkom roku, nego sve ostali institucije zajedno u proteklih 30 godina.
    0    0

Ostavite komentar

*

code