PRVA TRKA NEZAVISNOSTI U NOVOM -“POKRENITE SE, LIJENOST UMARA”

PRVA TRKA NEZAVISNOSTI U NOVOM -“POKRENITE SE, LIJENOST UMARA”

154
0
Podijeli

Finale Novske lige trčanja biće upriličeno 21.maja za Dan nezavisnosti.

Biće to prva Trka nezavisnosti u Herceg Novom, koja bi trebalo da preraste u tradiciju, najavljuju iz Triatlon kluba Herceg Novi.
– Trka će biti organizovana u saradnji sa Institutom “Dr Simo Milošević” i omladinom DPS-a , koji su prepoznali i podržali ovu ideju, zbog čega im zahvaljujemo, kažu u klubu.
Iako je ideja lige da nema takmičarski karakter, ipak, za veliko finale i Dan nezavisnosti Crne Gore, triatlonci su odlučili da promjene pravilo.
– Svi smo vrijedno trenirali, postavljali nove rekorde i pomjerali granice svojih mogućnosti, pa je logičan korak da oni koji su bili najvrijedniji i najbolji dobiju zaslužene nagrade. Ali, nagrade će morati da zasluže na posljednjoj trci sezone u dužini od 5 km, ovaj put na malo izmjenjenoj trasi, jer će cilj trke biti na platou Instituta “Dr Simo Milošević” , sa južne strane kod Nacionalnog restorana, pojašnjavaju iz kluba.
Početak trke planiran je za 10 h, a takmičari svoje startne brojeve mogu preuzeti od 9 h na platou Instituta kod Nacionalnog restorana, južni ulaz Druge faze.
Nakon završetka trke biće proglašenje pobjednika i nastavak druženja uz prikladan koktel na terasi nacionalnog restorana Instituta Dr Simo Milošević.
Triatlonci pozivaju sve koji su zainteresovani da im se priključe. Učešće je besplatno, a imaju i “borbenu” poruku: “Pokrenite se, lijenost umara”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code