Prvenstvo Crne Gore u džiu džicu: ”Panda” sa 11 takmičara i 11...

Prvenstvo Crne Gore u džiu džicu: ”Panda” sa 11 takmičara i 11 medalja

1970
0
Podijeli

dziudzicu panda danilovgrad 130316 2Na prvenstvu Crne Gore u Danilovgradu u džiju džicu, za sve uzrasne kategorije, učestvovalo je jedanaest takmičara Džiu džicu kluba “Panda” iz Herceg Novog. U veoma jakoj konkurenciji prvaci države postali su: senior Miloš Lepetić, junior Vojin Knežević, kadeti Aleksa Jaredić i Aleksa Radulović i stariji pionir Radivoje Bulatović.

Drugo mjesto i srebrne medalje osvojili su kadeti: Danilo Kolman, Luka Jovanović i Petar Radović.

Picerija i restoran

Bronzanom medaljom okitili su se: Mitar Đoković u kategoriji nade i Bulatović Lakić, kao i junior Nikola Crnković.

–      Počeli smo 2016. godinu sa turnirom u Herceg Novom koji organizuje naš klub, gdje smo napravili odlične rezultate. Nastavili smo u istom tempu na prvenstvu Crne Gore. U narednom periodu očekuju nas brojni turniri u Crnoj Gori i u okruženju gdje očekujemo dobre rezultate – ističe predsjednik kluba “Panda“, Radenko Smolović.

Na prvenstvu u Danilovgradu održano je i licenciranje sudija u ovom sportu. Iz Herceg Novog su  trojica sudija položili i sada  mogu suditi kod nas i u regionu. Slađan Jovanović i Miloš Dabanović dobili su  licence regionalni sudija ” A”, dok je Marko Vujičić sa licencom regionalni  sudija “B”.dziudzicu panda danilovgrad 130316 1

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code