Prvo putovanje za kruzer Carnival Vista, sa 4000 putnika

Prvo putovanje za kruzer Carnival Vista, sa 4000 putnika

2374
2
Podijeli

U Bokokotorski zaliv uplovio je brod Carnival Vista, iz linije Carnival Cruise, najveći u svojoj klasi. Njemu je to prvo putovanje. Kruzerom plovi 4000 turista koji su imali priliku i da obiđu Kotor. Carnival Vista će u narednih 6 mjeseci ploviti Mediteranom.kruzer carnival vista kotor 040516 1

– Pričinjava mi izuzetno zadovoljstvo činjenica da ste odabrali Kotor kao jednu od destinacija za prvo putovanje Carnival Viste. Hvala Vam za ukazano povjerenje – kazao je predstavnicima kompanije, predsjednik Opštine Kotor, dr Aleksandar Stjepčević.

Picerija i restoran

kruzer carnival vista prijem 040516 2Predstavnik kompanije, Leon Aif je odgovoro da nakon što saberu utiske klijenata i gostiju, moći će da odluče da li će Kotor biti stalna destinacija ovog broda.

– Pretpostavljam da je to veoma ostvarivo – kazao je Aif.

Direktor AD “Luka Kotor”, Vasilije Kusovac je istakao da su dolaskom velikog kruzera pokazali koliko su spremni za sve situacije koje nadolaze:

– Tim Luke Kotor je savršeno uigran, a to su primijetili kako članovi posade Carnival Viste, tako i svi turisti koji su posjetili Kotor – kazao je on.

kruzer carnival vista kotor 040516U Luku Kotor pristiže znatno veći broj plovila nego prethodnih godina i u Opštini su  uvjereni da će ovo biti izuzetna sezona, da će svi dati sve od sebe da Kotor zasija punim sjajem.

2 Komentari

 1. Kotor ima jednu malu Rivu, što nam je ostavila Austrija.
  Da nema toga sve bi bilo drukče.
  Ima uz to Katedralu Svetoga Tripuna, Pomorski Muzej itd…

  S druge straen, turiste treba negdje iskrcat, nešto im ponudit da vide.
  Ali glavni teatar za kruzere je sami obilazak Bokokotorskog zaliva, 16 milja ljepote, i to svi slikavaju i doživljavaju kao nezaboravno.
  0  0

Ostavite komentar

*

code