“Punto” na krovu, dvoje lakše povrijeđeno

“Punto” na krovu, dvoje lakše povrijeđeno

4576
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

saobracajna nesreca 2311 1S prvom popodnevnom kišom, u 15.30 h, desila se lakša saobraćajka u Igalu, koja je srećom završila bez većih posljedica, nakon što se Fiat Punto prevrnuo na krov, na početku ulice Janka Beka.
Kako saznaje Radio Jadran u policiji, “Puntom” je upravljala 21-godišnja J.M. iz Herceg Novog, a sa njom je bila jednogodišnja kćerka. Ova mlada Novljanka se spuštala nizbrdicom sa Gomile ka magistrali. Prilikom uključenja, da li zbog klizavog puta, ili neke nekontrolisane radnje J.M. je prešla vozilom na suprotnu stranu magistrale, nije mogla da ga zasutavi, pa su udarili u brdo Šištet a auto se okrenuo na krov.
saobracajna nesreca 2311 2Majka i kćerka su prošle, kako saznajemo, sa lakšim povredama i ogrebotinama i hospitalizovane su u Opštoj privatnoj bolnici Meljine.

5 Komentari

  1. To je “onaj” put sa-do Gomile….kao i mnogi u gradu – beton, ispucao, oronuo, mimoilazenje na 300 m moze samo na dva mjesta od kojih trebas covjeku u kucu da udjes da bi se mimoisao sa vozilom sa druge strane, nepregledna raskrsnica …. dobro da nije bilo pjesaka, gomila djece tuda ide u skolu…
    0    0
  2. Ljudi ne stedite pare za dobre gume,znam da su skupe ali guma i kocnice su 95% auta i zapravo slabe gume su uzrok za preko 90 % saobracajnih nezgoda !!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code