PZP: Do daljnjeg van Skupštine

PZP: Do daljnjeg van Skupštine

1142
8
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2014_politika_pzp_bazdar_3006Odbornici partija koji su konstituenti DF-a do daljnjeg neće učestvovati u radu Skupštine i njenih tijela, saopštio je odbornik Milovan Baždar u ime PZP-a i pozivajući se na odluku DF-a.

– Kao što je poznato, Demokratski front vodi političku borbu za obezbjeđenje uslova za fer i poštene izbore na svim nivoima. Dosadašnjim angažovanjem kroz institucije sistema nije se uspio postići taj cilj, pa je bojkot državnih i lokalnih skupština, u ovoj situaciji, legitiman politički izbor. U novskoj opštini, upitna je legitimnost vlasti, posebno poslije raskola u DPS-ovom koalicionom partneru Izbor. Ovo pitanje se jedino može razriješiti na vanrednim lokalnim izborima uz punu primjenu zakona i izbornih propisa, poručio je Baždar.

Picerija i restoran

8 Komentari

 1. Tebi nikada nije ni bilo mjesto u Skupštini. Da si nešto znao sačuvao bo svoju firmu i vlastiti biznis.
  Da je Pokret za promjene na zadnjim lokalnim izborima izašao samostalno imali bi samo tvoj glas.
  0  0
 2. Bas ce se osjetiti nedostatak Pzp u lokalnom politickom zivotu. Paticemo. Bas kao sto bi patili bez Meda na drzavnom nivou. Gromade politicke misli.
  0  0
 3. Onda bi trebalo da se odreknete naknade za rad u skupstini…. A ne ovako samo se vrsi opstrukcija,pricaju se price a dobijaju se plate kao da radite nesto. Ma na kraju krajeva nije vam ni mjesto u skupstini….
  0  0

Ostavite komentar

*

code