PzP Herceg Novi: Milovan Baždar da vrati mandat

PzP Herceg Novi: Milovan Baždar da vrati mandat

1786
16
Podijeli

images_slike_logo_pzp_logoOpštinski odbor PzP Herceg Novi ne žali puno zbog odluke gospodina Milovana Baždara da “promjeni svoj politički dres” i da napusti Pokret za Promjene, ali ga pozivaju da vrati odbrnički mandat, navode u saopštenju iz ove partije.

„Očekivali smo da gospodin Baždar, kao čovjek koji otvoreno ističe da baštini vrijednosti pravde i morala, istovremeno sa napuštanjem PzP-a saopšti javnosti i to da podnosi ostavku na mjesto odborninika u Skupštini opštine Herceg Novi. Budući da to gospodin Bazdar nije uradio, ovim putem ga javno pozivamo da vrati odbornički mandat Pokretu za Promjene“.

Picerija i restoran

Iz OO PzP-a navode da Baždar zna da je mandat dobio sa liste PzP i da nema pravo da ga predaje bilo kojoj političkoj partiji, a po najmanje ne onoj koja nije ni učestvovala na izborima.

16 Komentari

 1. @ Stečajna mafija Razlike po meni nema između prošle i sadašnje garniture. Mada bi se moglo zaključiti da grad nikada nije lošije izgledao i lošije predstavnike imao od ovih, iako je teško one zasjeniti u tom pogledu ali ipak su se izgleda pojavil nesposobniji.
  0  0
 2. Hazarder, da baš ko sve sjedi… Ali ko je sjedao zadnjih 15 godina ovo je odlično. Ma šta odlično ovo je fenomenalno da se iko i prihvata da sjedne na isto mijesto đe su oni prošli sjedali.. Tu ni deratizacija na pomaže… Hahhahhaha ovo hoće Rakčević da uvede stečaj u stranku ko u koneks zato ga je i uzeo viđeo da neće ni njegovi doma glasat za njega..
  0  0
 3. Dubrovacka trgovacka skola, racuna ako i da ostavku “ugnijezdit” ce se negdje u javnim sluzbama, a to je rentabilnije od “sitne” odbornicke naknade.
  0  0
 4. Kad se prisjetim kako je napadao Mracevica i Kocetanovica da vrate mandat SNPeu a on sad gori od njih strasno, a mozda je morao DPS je opasan.
  0  0
 5. Nema veze Medojevic sa moralnoscu Bazdara. On ako je principijelan covjek vratice mandat. Ako to ne uradi, samo ce nanjeti stetu URA jer ce ispasti da su uzeli politicki nemoralnog covjeka u svoje redove. Prozivao je politicare koji su zadrzali mandate, a sada ce on to uradi. Ako ne vrati mandat maticnoj stranci, ko bi ga takvog zelio u svojoj stranci ili vise glasao za listu na kojoj je on?
  0  0
 6. Nije vama kriv Bazdar, znali ste kakav je on i poslije izbora bio je obecao ostsvku pa ste cutali problem je Medojevic jer vam on kroji sudbinu kao Milo DPSu.
  0  0
 7. Pitanje za g.Bazdara da li je to politička korupcija ??? Kao sto je on govorio nekima i Novskoj skupštini….Svi ste isti!!!! Samo narod ispašta
  0  0
 8. Za sve je kriv Medojevic jer je on bio njegov miljenik koji je uspio da rasturi opstinski odbor PZP u Herceg Novom koji je bio najbolji i sa casnim i postenim clanstvom dok se nije pojavio Milovan Bazdar.
  0  0

Ostavite komentar

*

code