Qatari Diar: Plavi horizonti biće otvoreni za posjetioce

Qatari Diar: Plavi horizonti biće otvoreni za posjetioce

1418
1
Podijeli

images_slike_gradovi_tv_plavi_horizonti_plaza 2Kompanija Qatari Diar ostaje posvećena izgradnji  održivog kompleksa mješovite namjene na Plavim Horizotima, u uskoj saradnji sa opštinom Tivat. Nastavljamo da ulažemo napore u pravcu smanjenja uticaja koje radovi mogu imati na lokalnu zajednicu na najmanju moguću mjeru, i možemo potvrditi da će plaža, restoran i parking ostati otvoreni za javnost u toku ljetnje sezone 2016. godine – saopšteno je iz kompanije.

Kada izgradja započne, Qatari Diar potvrđuje da će plaža i restoran biti otvoreni za javnost tokom ljetnje sezone 2017. godine, što će naravno biti uslovljeno striktnim zahtjevima bezbjednosti i zdravlja na radu. Parking će takođe biti dostupan, ali će dio ili cijeli parking prostor morati biti izmješten na lokaciju u blizini. U budućnosti, od Qatari Diara se zahtjeva i kompanija se obavezuje da dozvoli pristup plaži za javnost kada se projekat završi.

Picerija i restoran

– Zabrinutost lokalog stanovništa doživljavamo veoma ozbiljno i posvećeni smo da, u saradnji sa lokalom zajednicom, dozvolimo javni pristup plaži Plavi Horizonti – zaključuje se na kraju saopštenja.

1 komentar

  1. kada su strane kompanije zabrinute za lokalno stanovništvo udružene sa pojedincima iz lokalne zajednice na način da im oduzimaju vjekovna prava na prirodne resurse , to se zove okupacija.
    1    0

Ostavite komentar

*

code