R.M. uhapšen zbog više krađa u Herceg Novom

R.M. uhapšen zbog više krađa u Herceg Novom

3216
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_23Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi rasvijetlili su 12 imovinskih delikata – šest krivičnih djela teška krađa, pet krivičnih djela teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo sitna krađa, utaja i prevara, i zbog sumnje da je počinio ove delikte lišili slobode R.M (22) iz Zvornika – Bosna i Hercegovina, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se u saopštenju navodi, sumnja se da je R.M. počinio navedena krivična djela u periodu od 30. januara do 13. februara 2016. godine tako što je iz šest ugostiteljskih i drugih prodajnih objekata u koje je provalio otuđio ukupno oko 1.200 eura pazara, dok u jednom slučaju nije platio račun za uslugu u iznosu od 90 eura. U ostalih pet slučajeva iz objekata nije otuđio ništa.

Picerija i restoran

Odmah po prijavi događaja, službenici CB Herceg Novi su preduzeli mjere i radnje na njihovom rasvjetljavanju koje su rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode osumnjičenog lica.

Policijski službenici su kod R.M. pronašli dio novca za koji se sumnja da potiče iz ovih krivičnih djela. Tragovi izuzeti sa lica mjesta tokom uviđaja upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja.

Osumnjičeni R.M. je juče, uz poseban izvještaj, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, zbog osnova sumnje da je počinio navedena krivična djela. Državni tužilac je za njega, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom – saopštavaju iz Uprave policije.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code